jachud3 Napisano 16 Listopada Share Napisano 16 Listopada (edytowane) A to nie jest kamo OG/DG? Edytowane 16 Listopada przez jachud3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Listopada Autor Share Napisano 16 Listopada 1 godzinę temu, jachud3 napisał: A to nie jest kamo OG/DG? Nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 16 Listopada Share Napisano 16 Listopada (edytowane) Rozumiem że to wątek dla wtajemniczonych, nie ma problemu. W każdym razie ten zielony kolor wygląda dla mnie jak niedomalowany Edytowane 16 Listopada przez jachud3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Listopada Share Napisano 16 Listopada 3 godziny temu, jachud3 napisał: A to nie jest kamo OG/DG? Jak dla mnie to Dark Slate Gray i Extra Dark Sea Grey, czyli maszyna będzie w barwach jednego z dwunastu dywizjonów FAA latających na Blenheimach IV . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Listopada Autor Share Napisano 16 Listopada 10 minut temu, jachud3 napisał: Rozumiem że to wątek dla wtajemniczonych, nie ma problemu. Zaraz dla wtajemniczonych. Będzie galeria to się wszystko wyjaśni. 10 minut temu, jachud3 napisał: W każdym razie ten zielony kolor wygląda dla mnie jak niedomalowany Przykro mi bardzo. Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Listopada Autor Share Napisano 17 Listopada Zespoły napędowe gotowe do montażu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada Warto było pójść w żywicę, wyglądają bardzo dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Listopada Autor Share Napisano 18 Listopada (edytowane) Zaczynam nakładać kalkomanie i pojawił się problem.Nie mam napisów eksploatacyjnych na połowę samolotu. Airfix ma te kalkomanie dwukolorowe.Na jedną stronę czarne a na drugą białe bo zestawowe malowanie jest black/white od dołu i na sky za bardzo białe nie pasują. Czy są jakieś kalkomanie by to uzupełnić? Edytowane 18 Listopada przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Niedziela o 18:40 Autor Share Napisano Niedziela o 18:40 Jeszcze trochę i poleci na półkę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 20:23 Share Napisano Niedziela o 20:23 Super . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu 11 godzin temu, Xmen napisał: Jeszcze trochę i poleci na półkę. A zahaczy o galerię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu 20 minut temu, abtb napisał: A zahaczy o galerię? Zahaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 godzin temu Autor Share Napisano 20 godzin temu Model skończony. Gratuluję tym którzy dotrwali do finału. Galeria raczej jutro. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Xmen napisał: Model skończony. Szybko poszło Godzinę temu, Xmen napisał: Zahaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 godzin temu Autor Share Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, abtb napisał: Szybko poszło Bo tylko drobiazgi były do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi