jachud3 Napisano 5 Lipca Autor Share Napisano 5 Lipca Jedziemy dalej. Przed malowaniem kadłuba stwierdziłem, że wygodniej będzie pomalować i zamaskować pas szybkiej identyfikacji i żółty nochal. Szybka rundka przygotowawcza... I mam takie coś: I właśnie zobaczyłem, że musiałem sobie czymś zetrzeć farbę na czubku nosa. Do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Lipca Share Napisano 5 Lipca 12 minut temu, jachud3 napisał: I właśnie zobaczyłem, że musiałem sobie czymś zetrzeć farbę na czubku nosa. Do poprawki Oj tam, z tego się nie strzela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Czwartek o 12:26 Autor Share Napisano Czwartek o 12:26 Baza jest, trochę jeszcze rozjaśnię miejscami i lecę z RLM79. @barszczo brak krateczki do kontroli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Czwartek o 13:40 Share Napisano Czwartek o 13:40 Godzinę temu, jachud3 napisał: @barszczo brak krateczki do kontroli No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu W dniu 3.07.2025 o 22:52, jachud3 napisał: tym razem obiecałem sobie, że zatrzymam się jeden krok przed "dobra, jeszcze jedna warstwa i powinno się ładnie ujednolicić" Zobaczymy jak na tym wyjdę Koniec na dole, wieczorem zabieram się za górę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi