Nexus Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Inbox nowego modelu Zero Tamyii był możliwy dzięki uprzejmości właściciela sklepu m-zone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 czy to są wypukłe linie? i jaka cena takiego ustrojstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Mnie się wydaje że pół na pół. Tzn wedle uznania producenta... Pewnie w oryginale (tam gdzie są wypukłe) blachy łączone były na jakąś mega zakładkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 20 Października 2008 Autor Share Napisano 20 Października 2008 Cena jest tutaj -> Mistubishi A6M5/5a Zero A linie podziału są wklęsłe. Skąd to pytanie? Widać gdzieś, że są wypukłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Faaaaaaajny... Coś czuję, że mój portfel niedługo schudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Ja też z Wrocławia,Nexus wiesz może gdzie we wrocku można dostać farby pactra ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 gdzie we wrocku można dostać farby pactra ?? Powinny być w składnicy har. dom towarowy "Podwale" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 A na Grabiszyńskiej jest sklep jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 24 Października 2008 Autor Share Napisano 24 Października 2008 Nie ma Już od jakiegoś czasu tego sklepu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 A bliżej rynku bo mieszkam na ołbinie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Skąd to pytanie? Widać gdzieś, że są wypukłe? no tak mi się wydawało że są wypukłe.... ale może to wina fotek i tak cena powala no ale to Tamiya ;P coś chyba czuję jaki prezent dostanę od rodziców na Gwiazdkę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 A powiedzcie mi, czy te szablony do malowania owiewki są często dołączane do modeli samolotów? Chciałem kiedyś kupić Zero w 1/72 ale właśnie to malowanie słupków mnie zniechęciło (dużo ich), obawiałem się, że nie podołam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 Ja widziałem takie maski w może 3-4 modelach. Głównie tych droższych. Ale maski można kupić też osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 maski można kupić też osobno. O, to fajnie, może niedługo się skuszę na jakiś drugowojenny samolot. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andre Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 Hej! Mam starą wersję tego modelu. Jeszcze kurzy się w pudle Z tego co widzę łatwiej wykonać niektóre elementy jako ruchome, ale jeśli ktoś chce to zbudować "spudła" to trochę drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi