kolejny-Wojtek Napisano 19 Września Share Napisano 19 Września Stary model z kalkami chyba od Daco, już nie pamiętam. Pamietam że byly dobrej jakości. Z tyłu jeszcze Fokker 100 Revella. Pozdrawiam Wojtek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września Edelweiss top jeśli chodzi o malowanie. Bardzo przyjemny dla oka. Ale przyznać muszę masz tych modeli jakieś 747 masz w kolekcji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września Fokkery pamiętam dobrze w KRK. Przylatywał na nich Austrian i KLM. Miały kosmicznie ciasne bagażniki. Modele super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 21 Września Share Napisano 21 Września 15 godzin temu, barszczo napisał: Fokkery pamiętam dobrze w KRK. Przylatywał na nich Austrian i KLM. Miały kosmicznie ciasne bagażniki. Modele super . Bardziej niż CRJoty?. Fokkery to najbardziej niezawodne samoloty w lotnictwie cywilnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Września Share Napisano 21 Września 2 godziny temu, em napisał: Bardziej niż CRJoty?. Do bagażnika w CRJ przynajmniej nie musisz wchodzić bo masz ruchomą podłogę. Poza tym nie każdy tam wejdzie . W Fokkerze bagażowy siedział w kucki i kolana miał pod brodą. Teraz palmę pierwszeństwa ciasnoty dzierżą Embraery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolejny-Wojtek Napisano 21 Września Autor Share Napisano 21 Września Było pytanie o 747. Musiałem zabawić się w paleontologa i wykopać fotos sprzed 20 lat. Jest, jeden tylko, wczesny Revell z kalkami?? nie pamiętam. Są problemy gdzie to trzymać, bo to wielkie. Ja trzymam w kartonach i nikt ich nie widzi. Ciężko jest je "obfotografować". Pozdrawiam Wojtek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 25 Września Share Napisano 25 Września Ciężko ciężko, wiem coś o tym Singapur fajny, fajne malowanie, kiedyś to było tych malowań dużo, teraz to jak na lekarstwo. 747 to już w ogóle rarytas na tą chwilę jeśli można tak to powiedzieć bo ich już tak nie widać na lotniskach i w większości jako cargo, Lufthansa wiem, że jeszcze operuje na nich. W wersji 400 nie wiem czy jakiś pasażerski lata...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi