patrykd Napisano 3 Listopada Autor Share Napisano 3 Listopada 6 minut temu, PiterATS napisał: Po spodem to może być zwykła koszula podmundurowa M37. One mają właśnie dość obszerne kołnierze: https://www.atthefront.com/product-p/ususewp.htm Ok widzę ciemniejsza orcha po prostu. M41 jacket jest dość jasny na jej tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada 1 godzinę temu, patrykd napisał: Ok widzę ciemniejsza orcha po prostu. M41 jacket jest dość jasny na jej tle Tak, dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 3 Listopada Autor Share Napisano 3 Listopada A drugi mi jakoś tak wyszedł. Czas brać się za skórę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 4 Listopada Autor Share Napisano 4 Listopada (edytowane) Figurki prawie skończone. Zostały jeszcze oczy ale je dodam w postprodukcji Jak na trzecią i czwartą figurkę w życiu jestem zadowolony. Pojazd już też przykurzony. Wszystko zmierza ku szczęśliwemu zakończeniu. Czy skóra powinna być pryskana lakierem satynowym czy matowym? Edytowane 4 Listopada przez patrykd 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada Świetna robota. Przed przeczytaniem wpisu obejrzałem figurki, zatem jestem zaskoczony, że tak mało ich zrobiłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 5 Listopada Autor Share Napisano 5 Listopada 4 minuty temu, Macisso napisał: Świetna robota. Przed przeczytaniem wpisu obejrzałem figurki, zatem jestem zaskoczony, że tak mało ich zrobiłeś. No tak jakoś wyszło. Bałem się przedtem zacząć wiedząc że to trudny temat. Wszystko zaczęło się od mojego AH-64. Jak to jakoś opanuję to może się przełamię i zrobię jakąś winietkę czy dioramkę kiedyś. Tak czy siak jedną winietkę mam w planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada 2 minuty temu, patrykd napisał: No tak jakoś wyszło. Bałem się przedtem zacząć wiedząc że to trudny temat. Wszystko zaczęło się od mojego AH-64. Jak to jakoś opanuję to może się przełamię i zrobię jakąś winietkę czy dioramkę kiedyś. Tak czy siak jedną winietkę mam w planie. Ja mam za sobą 3 figurki i faktycznie temat jest niełatwy. Nie mniej niebawem zabiorę wprawy, bo do pantery potrzebuje co najmniej 6 wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 5 Listopada Autor Share Napisano 5 Listopada 3 minuty temu, Macisso napisał: Ja mam za sobą 3 figurki i faktycznie temat jest niełatwy. Nie mniej niebawem zabiorę wprawy, bo do pantery potrzebuje co najmniej 6 wykonać Tutoriale na YT na szczęście są i jest ich mnóstwo. Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada 14 minut temu, patrykd napisał: Tutoriale na YT na szczęście są i jest ich mnóstwo. Powodzenia Pewnie. Ostatnio sporo poświęcam czasu na ich zgłębianie. Walczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada 36 minut temu, patrykd napisał: Tutoriale na YT na szczęście są i jest ich mnóstwo. Powodzenia + Dobry sprzęt do malowania. Sam byłem baaaardzo długo sceptyczny, dopóki nie kupiłem dobrego pędzla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 5 Listopada Autor Share Napisano 5 Listopada 16 minut temu, zyziek napisał: + Dobry sprzęt do malowania. Sam byłem baaaardzo długo sceptyczny, dopóki nie kupiłem dobrego pędzla No tak na pedzlu nie ma co oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada 21 godzin temu, patrykd napisał: No tak na pedzlu nie ma co oszczędzać 21 godzin temu, zyziek napisał: + Dobry sprzęt do malowania. Sam byłem baaaardzo długo sceptyczny, dopóki nie kupiłem dobrego pędzla Panowie, polecacie coś konkretnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 6 Listopada Autor Share Napisano 6 Listopada 20 minut temu, Kamil K. napisał: Panowie, polecacie coś konkretnego? Windson and newton seria 7. Naprawde dobre pędzle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada 25 minut temu, Kamil K. napisał: Panowie, polecacie coś konkretnego? Ja używam Da Vinci maestro (nie używałem innych naturalnych do tej pory do figurek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada O figurki byłem spokojny bo widziałem te z Apacza. Wyszło jak zawsze jak coś robisz czyli na b. dobrym poziomie Fajna scena się szykuje i wręcz nie wyobrażam sobie żeby obyło się bez choćby minimalnego gruntu pod gąsienicami. A swoją drogą to te figurki bez namalowanych oczu mają fajny efekt - jak bokser po dobrej walce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada 46 minut temu, TAW napisał: . A swoją drogą to te figurki bez namalowanych oczu mają fajny efekt - jak bokser po dobrej walce Przykładów nie brakuje , ta jest np. bardzo realistyczna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 8 Listopada Autor Share Napisano 8 Listopada Koniec. Zapraszam do galerii końcowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi