Juliusz Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada W dniu 31.10.2024 o 11:45, abtb napisał: Trzeba by było zrobić, a to może być śliski temat - na naszych to się wszyscy znają i każdego nita mi policzą A niech sobie liczą, Twoje modelarstwo ma Ciebie bawić. A jak będą liczyć podczas budowy to napewno pomogą i jeszcze inni się czegoś nauczą W dniu 31.10.2024 o 11:45, abtb napisał: Hmm Trochę taki ciemny jest Widzę że już o nim myślisz. To czekamy na następną relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu Wprawdzie późno, ale wypada mi niezmiernie podziękować za podziękowania, oraz za wymienienie w gronie "Zasłużony na Rzecz Kolekcji" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Wpis kolegi @Sorisuświadomił mi że nie podziękowałem koledze @abtb. Dziękuję Tomek za umieszczenie mnie w gronie "Zasłużonych dla kolekcji" choć mój wkład był tak niewielki. Teraz czekam na podsumowanie roku 2024. Ps Wiem że już pisałem w tym wątku ale to na inny temat było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 godzin temu Autor Share Napisano 5 godzin temu 33 minuty temu, Xmen napisał: Dziękuję Tomek za umieszczenie mnie w gronie "Zasłużonych dla kolekcji" choć mój wkład był tak niewielki. W sumie byłeś tylko ojcem chrzestnym Czyli jednak kimś ważnym. Bez twojego "podszeptu" pewnie nie wyciągnąłbym pierwszej 104-ki z magazynku. Jednym słowem - spowodowałeś lawinę 10 godzin temu, Soris napisał: Wprawdzie późno, Oj tam, oj tam 10 godzin temu, Soris napisał: wypada mi niezmiernie podziękować za podziękowania, oraz za wymienienie w gronie "Zasłużony na Rzecz Kolekcji" Cóż - bądźmy szczerzy Marku - bez twoich masek kolekcja byłaby o połowę mniejsza. A zatem możesz śmiało sobie przypisać rolę "współtwórcy" tej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Dlatego napisałem że mój wkład w powstanie kolekcji był niewielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi