jonathan Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października To było moje drugie podejście do tego modelu. Jakość nie zachęcała do kontynuowania, ale cena nie pozwalała tego nie skończyć Cóż można napisać o modelu. Jak to u OKB bywa z jakością jest różnie. Z jednej strony ciekawe pomysły, z drugiej różnie z wykonaniem. Jedne odlewy doskonałe inne powichrowane i krzywe. Czasami czegoś brak, u mnie brak haków, wizjerów i czegoś tam jeszcze. Przetrawione blaszki, zły rozmiar układu napędowego itd itp Jednakże udało się skończyć. No prawie. Zostały jakieś kosmetyczne zabiegi. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 30 Października Autor Share Napisano 30 Października I kilka fotek z warsztatu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Modelik fajny. Jak na powojenny wóz będący w eksploatacji to chyba rdzy dećko za dużo na nim. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 31 Października Autor Share Napisano 31 Października Taka wizja autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 31 Października Share Napisano 31 Października Takie autor ma prawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Października Share Napisano 31 Października 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 31 Października Share Napisano 31 Października Fajny modelik podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 4 Listopada Autor Share Napisano 4 Listopada (edytowane) Znalazłem jeszcze fotę z monetą. Edytowane 4 Listopada przez jonathan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada Tylko te linie podziału zamiast spawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada Mam sentyment do siedem-dwójek bo od tej skali zaczynałem. Lubię patrzeć na małe, fajne szkrabiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano Poniedziałek o 10:13 Autor Share Napisano Poniedziałek o 10:13 W dniu 6.11.2024 o 20:29, copycat napisał: Tylko te linie podziału zamiast spawów. Może uda to się jeszcze poprawić Ale masz racje, zgapiłem się strasznie z tym i patrząc po reszcie modelu powinienem zachować większą ostrożność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano Wtorek o 11:16 Share Napisano Wtorek o 11:16 Też mi się to rzuciło w oczy. Pewnie dałoby się jeszcze to jakoś wyciągnąć. Ale poza tym dobrze wyszło, na pierwszy rzut oka nie zwróciłem nawet uwagi że to 72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano Wtorek o 16:21 Autor Share Napisano Wtorek o 16:21 Zaraz siadam do podstawki, to i spawy się załatwi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano wczoraj o 07:40 Autor Share Napisano wczoraj o 07:40 A jeszcze z takich ciekawostek... Porownanie lufy zestawowej i naszego rodzimego producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi