Tomek Mroczkowski Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Witam was drodzy parafianie! Model PZP malowanie: myślę Po skończonej haubicy biorę się za MT-LB ale warsztat zrobie tu na starym PWM tylko 1 osoba się tym interesuje... No więc zdjęcia podwozia: Proszę o wszelkie porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 To ten zestaw 3 w 1 ( MT-LB, D-30 i skrzynki) ?? Może zrobisz jakąś dioramkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 To ten zestaw 3 w 1 ( MT-LB, D-30 i skrzynki) ?? Może zrobisz jakąś dioramkę ?? To ten zestaw, zrobiłbym gdyby figurki jakieś były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 A może taka podstawka ?? http://img.photobucket.com/albums/v165/padrekedzior/PIC03060m.jpg http://img.photobucket.com/albums/v165/padrekedzior/PIC03055m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Hmmm fajna ale jak juz taka jest to co to za frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 na starym PWM tylko 1 osoba się tym interesuje... Hah, bo tam sami fani Panzerwaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 mroko94 może jakaś dioramka z Czeczenii albo Gruzji? Zdjęć i filmików do inspiracji jest mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 A może to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Hah, bo tam sami fani Panzerwaffe Nie nie, bo tam nikogo już nie ma :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Hah, bo tam sami fani Panzerwaffe Nie nie, bo tam nikogo już nie ma :> Są tylko że Panzerwaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Ma ktoś jakieś ciekawe kamo dla tego zestawu interesują mnie tez fotki skrzynek a precyzyjniej mówiąc napisy na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 To ten zestaw, zrobiłbym gdyby figurki jakieś były... jak pełno jest na szyko kupujesz np. zestaw specnazu zvezdy czy alangera ustawiasz wkoło i masz zasadzke na rosyjski konwój pod Gori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Teraz jedno pytanko Skrzynki na amunicje to w kolorze podstawowym nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 (edytowane) na szyko kupujesz np. zestaw specnazu zvezdy czy alangera ustawiasz wkoło i masz zasadzke na rosyjski konwój pod Gori Figurek zwezdy nie polecam, mam jeden zestaw i mogę go nawet oddać. Figurasy wyglądają jak plastusie. Jedyne co tam jest dobre to broń. Alanger robi bardzo fajne figurki niestety broń jest kiepska:-(((((((. Ja mam inny pomysł. Przecież można kupić jakiś współczesnych amerykańców i ucharakteryzować na Gruzinów. Masę sprzętu osobistego łącznie z mundurami i butami pochodzi z Ameryki. Przed montażem umyj ramki w ludwiku, ja tak nie zrobiłem i mi surfacer spłynął...... Co do armaty to pełno jest zapadnięć tworzywa potrzebna będzie szpachla tamiji Tu jest fajny kamuflaż http://www.militaryphotos.net/forums/attachment.php?attachmentid=41350&d=1200860759 Edytowane 26 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Co do figurek to szykują się bardzo fajne zestawy: KLIK Ciekawy jestem tylko jak będzie u nas z ceną i dostępnością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Co do figurek to szykują się bardzo fajne zestawy:KLIK no nareszcie jakiś postęp, kupie jak tylko sie pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Ale to są "żołnierze pokojowi" w zimowych mundurach więc nadają sie tylko do Czeczenii http://pl.youtube.com/watch?v=MnEWTgUzIt0&translated=1 Fragment ruskiego discowery o armacie D-30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Właśnie skończyłem oglądać 9 Kompanie i strasznie mi się podobało jak talibowie zaatakowali konwój coś w tym klimacie może? A na początek to może bez figurek się obejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Właśnie skończyłem oglądać 9 Kompanie i strasznie mi się podobało jak talibowie zaatakowali konwój coś w tym klimacie może? A na początek to może bez figurek się obejdzie? TALIBOWIE !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Mudżahedini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 mroko94 coś słabo obejrzałeś ten film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Tak dla wyjaśnienia dodam, że z wojskami sowieckimi w Afganistanie w latach 1979-1989 walczyli afgańscy partyzanci Mudżahedini - w dosłownym tłumaczeniu święci wojownicy. Talibowie to członkowie fundamentalistycznego ugrupowania muzułmańskiego które powstało w 1992 roku ( Talib w j. arabskim oznacza student, uczeń) Ciekawostka taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Ciekawostka taka dobrze że ty napisałeś bo mi sie nie chciało a czułem że będzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Jedyne co tam jest dobre to broń. Alanger robi bardzo fajne figurki niestety broń jest kiepska:-((((((( To inny pomysł, kupić oba zestawy i ze Zvezdy wziąć broń a z Alangera figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Ale fajnie. Nareszcie się wysypało troszkę współczesnej pancerki. A Ty na dodatek robisz "ruska". Super. Co prawda po przeprowadzce na nowym mieszkaniu nie mam jeszcze "stałki" ale w pracy mam dostęp do internetu to będę podglądał. No i myślę, że czas już coś pokazać nowego w warsztacie to może zacznę od Challengera 1 z Tamci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi