gulus Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Serek, proszę Cię bardzo - nie przesadzaj - trzy posty w kilka minut????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Serek, czy słyszałes o takiej funkcji jak: edytuj czy zmień posta?? Co do szybki... juz pomijając i niekomentując dziwnego dla mnie faktu, mycia szybki rozpuszczalnikiem na acetonie ( ) to nie można by jej jakoś samemu wyprodukować?? Są na to sposoby pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 26 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Przepraszam pardzo za te posty dziagawa trudno będzie wykonać taką szybę ma ok 10 zm długość i na końcach jest pozawijana :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Serek wal domnie na GG 2963175 Wsumie trzeba było zobatrzeć pod podpis pod postami i byś znalazł GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Serek napisałeś trzy posty w tym samym temacie w przeciagu trzech minut. Nastepnym razem edytuj posty Ps. Skoro nie miałeś GG do Miłosza, to mogłeś napisać do niego na PW - Prywatna Wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 27 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2006 No więc chyba na tym zakońćzymy relację albowiem scania jest już ukończona po za przednią pękniętą szybką, będe ją miał dopiero ok grudnia więc nie będe już dawał więcej fot, albowiem niczym ona się nie wyróżnia tylko jest bez szyby. Więc dziękuje wam za wasze rady i opinię. P.S Ale już nie długo za tydzień , dwa następna relacja z no właśnie nie wiem chciałem kupić australian truck ale słyszałem że jest trudny i nie wiem czy dał bym sobie radę, pomóżcie wy mi wybrać jakiś model DO 120 zł !!! (Scania będzie bez naczepy ponieważ to poierwszy model i nie najlepiej wykonany, naczępa będzie do tego nowego trucka POMÓŻCIE !!! POZDRAWIAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 27 Sierpnia 2006 Share Napisano 27 Sierpnia 2006 czesc serek hm nieźle nawet ci wyszło a skad załatwiasz przednią szybe?? Bede miał do Ciebie kilka pytan odnośnie tego modelu , bo sam przechodze na scale 1:24 i mam zamiar kupic te owo Scanie heheh Moim zdaniem ciekawy mdelem jest Renault magnum (mozna wykonac w nim oświetlenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 27 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Wybrałem FLD 120 w takim malowaniu Za tydzień relacja pozdro all P.S Nie wiem jak pomalować silnik wiecie? ODPiszcie A ja słyszałem że silniki do amerykańców są żółte do roku 97 a później są czarne. Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Sierpnia 2006 Share Napisano 27 Sierpnia 2006 W większości ami silniki są żółte, jednk bardzo często można spotkać malowane na zamówienie metalikiem pod kolor nadwozia, ramy itp. Kilka fotek dla przykładu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 Bardzo ciekawa propozycja malowania tego FLD Życzę powodzonka w budowie... A jeśli chodzi o silnik, no to musisz zobaczyć na czym oryginalnie taki model jeździ, choć pewnie nic ci to nie da bo Italeri i tak odlało w wypraskach Cumminsa czyli musisz zastosować kolor czarny. Możesz owszem zdecydować się na żółty kolor i uznać że jest to Caterpillar (Nie jestem pewien czy dobrze piszę - tak mi się po prostu wydaje ) PS Co do Scanii, to bardzo ładnie sobie z nią poradziłeś. Jak na pierwszy model to jest naprawdę extra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 serekchcesz to sprzedam ci ta szybke??dogadamy sie na gg 2963596 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 7 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2007 serekchcesz to sprzedam ci ta szybke??dogadamy sie na gg 2963596 Dzięki ale już ją mam pomógł mi Miłosz ale dzięki za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 Jaką farbą malowałes to szare takie z przodu .. nie wiem jak to sie nazywa...wiesz an tym jest napis Scania??tym co pisalo w opisie ze model amster Flat Black??A jakim kabine tym orginalnym co tam pisalo??bo on jakis błyszczący jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 10 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2007 to się nazywa grill nie malowałem go tylko w środku te paski na żółty pomalowałem, a reszta grilla została oryginalnie ponieważ bardzo m się podobał ten kolorek A kabina to arctic blue metalic farbka MM emalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Qurde a ja kupilem tą co byla wskazana do malowania tej Scani ale mi sie ona nie podoba ta farba ;. Mysłałem ze będzi ona metalic;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2007 Hehe ta farbka która jest podane w instrukcji jest najbardziej zbliżona do koloru plastiku w którym jest odlana kabina, ja wybrałem sobie Arctic Blue Metalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 musiales szlifowac kabine??zeby bylo dobrze bo ja nie wiem czy moge same blachy zlozyc a puzniej wnetrze wlorzyc;???Odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 26 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2007 Hmm ja płaty kabinowe malowałęm oddzielnie bo był to mó pierwszy model, a później sklejałem wszystko do kokpitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 aha a ja nie wiem czy pierw kaste skleic i puzniej wnetrze włożyc do niej bo sie boje ze nie wejdzie mi to;/Pomóżcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 11 Lutego 2007 Autor Share Napisano 11 Lutego 2007 nynek zrób tak jak mówisz , tylko nie przyklejał tylnej ściany, a kokpit powinienien wtedy gładko wejść ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Mam pytanie serek do ciebie, jak kleiłes te oslony wiesz co kolo baku ida i tam gdzie zapasówka powiedz mi masz tam krzywo od baku ta oslonke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 16 Lutego 2007 Autor Share Napisano 16 Lutego 2007 Minimalnie osłona schodzi od osi tylnej do przedniej pod minimalnym ukosem, ale nie martw się w każdej tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi