i1117 Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada Cześć, właśnie skończyłem figurkę jak w temacie. Liczę, że się Wam spodoba. Pozdrawiam! 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada Dobrze liczysz, wg mnie jest bardzo fajna i ma wszystko co zbliżyło ją de realizmu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada Pfffff Heretyk ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 6 Listopada Autor Share Napisano 6 Listopada 6 hours ago, Klapouch said: Pfffff Heretyk ! Traitor Maximus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada 15 godzin temu, i1117 napisał: Traitor Maximus. Jest to prawnuk Paullusa Fabiusa Maximusa , rzymskiego polityka? A tak na serio super figurka , porzuciłeś pancerkę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 7 Listopada Autor Share Napisano 7 Listopada 7 hours ago, bulik58 said: Jest to prawnuk Paullusa Fabiusa Maximusa , rzymskiego polityka? A tak na serio super figurka , porzuciłeś pancerkę ? Jest rok 30000, jednak pokrewieństwa bym nie wykluczał. Pancerki w żadnym razie nie porzuciłem tylko poszerzyłem działalność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada Świetna bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 8 Listopada Share Napisano 8 Listopada 16 godzin temu, i1117 napisał: Zawsze gdy widzę podobne modele zastanawiam się skąd autorzy czerpią pomysły na pomalowanie takich maszyn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 8 Listopada Share Napisano 8 Listopada CHAOS!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 8 Listopada Autor Share Napisano 8 Listopada 9 hours ago, bulik58 said: Zawsze gdy widzę podobne modele zastanawiam się skąd autorzy czerpią pomysły na pomalowanie takich maszyn. Producent tych modeli zadbał, by klienci mieli odpowiednią ilość inspiracji do pracy. Inaczej biznes by nie szedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi