awiatik Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada Po emocjach z zabawą przy Biesie, nadszedł czas na coś mniej kontrowersyjnego i bardziej "lajtowego". Wybór padł na ten ciekawy model, z jeszcze ciekawszej wersji. Jakośc wyprasek typowa dla nowego KP, bez szału. Będzie fajna zabawa. cdn.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada Czy będziesz ostrzył krawędzie spływu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada Godzinę temu, DobreMzimu napisał: Czy będziesz ostrzył krawędzie spływu? Prościej byłoby zaprojektować i wydrukować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 17 Listopada Autor Share Napisano 17 Listopada Godzinę temu, DobreMzimu napisał: Czy będziesz ostrzył krawędzie spływu? Coś tam poprawię ten spływ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada jak wyglada ten silnik? dobrze widzialem 5 cylindrow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 17 Listopada Autor Share Napisano 17 Listopada 20 minut temu, BRAVO112 napisał: jak wyglada ten silnik? dobrze widzialem 5 cylindrow? Silnik.....ot taka sobie pięciocylindrowa gwiazdka, bez szału. Czy do tej Avii nie wiem, ale do kolejnych które czekają zanabędę silniczki NZ-60 od MH models. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada Części niewiele. Będziesz robił wersję zimową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 17 Listopada Autor Share Napisano 17 Listopada 3 minuty temu, mig napisał: Części niewiele. Będziesz robił wersję zimową? Oczywiście że tak.....mimo że mam dwie "10" na kołach, to dokupiłem tę na nartach, fajnie będzie wyglądała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi