Robi Napisano Niedziela o 14:36 Share Napisano Niedziela o 14:36 Nareszcie coś się tu dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano wczoraj o 08:57 Autor Share Napisano wczoraj o 08:57 Modele robię do gabloty, na wystawy za niski poziom, to mi się nie spieszy... Potrzebuję 2 białych kalek z numerem "15" na wysokość 15mm, na bok kadłuba; mam dwie "piątki", brak jedynek, a dłubanie tego z innych kalek średnio mi wychodzi - poratuje ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu Do 105-tki dokleiłem koło zapasowe i kanister, zdarłem też naklejone wcześniej gwiazdy 20 cal, zamiast nich będą trójkąty pozyskane z pozostałości kalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi