Tomek Mroczkowski Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 No te farby tak jabłkiem pachną nie? hehe Kropeczki są??? Cytuj
Ostach Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Napisano 8 Grudnia 2008 Kropeczki są??? Są są Rany, jak to obrzydliwie wygląda na takim zbliżeniu :/ Cytuj
jachud3 Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 oj panocku, ale tu łosza to żem nie doświadzczył ... do roboty! ;) Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 I gitara, widzisz jak teraz ładnie wygląda Cytuj
Ostach Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Napisano 8 Grudnia 2008 oj panocku, ale tu łosza to żem nie doświadzczył Twisted Evil... do roboty! ;)Panie, gdzie tu do washa? Jeszcze sporo poprawek mnie czeka.... I gitara, widzisz jak teraz ładnie wygląda SmileBez nich model byłby do wyrzucenia Cytuj
Klepas Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 Czy gąski będą w kolorze zielonym cały czas czy masz zamiar to zakryć jakimś brudzingiem? Cytuj
Ostach Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Napisano 8 Grudnia 2008 Gąski są juz docelowe. Podmaluję ewentualnie tylko bok gumowych nakładek bo na fotce istotnie to się rzuca w oczy. Cytuj
DerPanzersoldat95 Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 O Stachu, piękny, ja też mam takiego z Tamiyi i pójdę w Twoje ślady,chyba się nie obrazisz ;P Cytuj
JŚ Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 ja też mam takiego z Tamiyi No 2A6EX nie masz, bo Tamiya go nie robi, tylko zwykłą 2A6, a to duża różnica. :> Cytuj
DerPanzersoldat95 Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 Kuba mówiąc że też mam takiego chodziło mi o Leoparda, a nie o konkretny model ;) Cytuj
Ostach Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Napisano 8 Grudnia 2008 Kuba mówiąc że też mam takiego chodziło mi o Leoparda, a nie o konkretny model ;) Trochę bez sensu mówić "tez mam takiego" jeśli wersja jest zupełnie inna. To tak jakby powiedzieć po prezentacji F-22, że ma się takiego i samemu pokazać F-15. A tego konkretnego Leosia 2 A6EX mogę z czystym sercem polecić każdemu. Skleja się sam, szpachli trzeba niewiele a i cena jest przystępna. Model prawdopodobnie w środę dostanie warstwę sidoluksu, może dwie. Model jest już teraz dość ciemny, po washu pewnie jeszcze ściemnieje... :/ pozdrawiam Cytuj
Ostach Napisano 8 Marca 2009 Autor Napisano 8 Marca 2009 Patrzcie co za zwierzaka wygrzebałem z 8 strony warsztatów Wyciągnąłem dziś i puściłem sidoluksem pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi