dweler Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 fajne kamo i ladne te kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 No te farby tak jabłkiem pachną nie? hehe Kropeczki są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 Kropeczki są??? Są są Rany, jak to obrzydliwie wygląda na takim zbliżeniu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 oj panocku, ale tu łosza to żem nie doświadzczył ... do roboty! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 I gitara, widzisz jak teraz ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 oj panocku, ale tu łosza to żem nie doświadzczył Twisted Evil... do roboty! ;)Panie, gdzie tu do washa? Jeszcze sporo poprawek mnie czeka.... I gitara, widzisz jak teraz ładnie wygląda SmileBez nich model byłby do wyrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Czy gąski będą w kolorze zielonym cały czas czy masz zamiar to zakryć jakimś brudzingiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 Gąski są juz docelowe. Podmaluję ewentualnie tylko bok gumowych nakładek bo na fotce istotnie to się rzuca w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 O Stachu, piękny, ja też mam takiego z Tamiyi i pójdę w Twoje ślady,chyba się nie obrazisz ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 ja też mam takiego z Tamiyi No 2A6EX nie masz, bo Tamiya go nie robi, tylko zwykłą 2A6, a to duża różnica. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Kuba mówiąc że też mam takiego chodziło mi o Leoparda, a nie o konkretny model ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 a Kubie chodziło o wersje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 Kuba mówiąc że też mam takiego chodziło mi o Leoparda, a nie o konkretny model ;) Trochę bez sensu mówić "tez mam takiego" jeśli wersja jest zupełnie inna. To tak jakby powiedzieć po prezentacji F-22, że ma się takiego i samemu pokazać F-15. A tego konkretnego Leosia 2 A6EX mogę z czystym sercem polecić każdemu. Skleja się sam, szpachli trzeba niewiele a i cena jest przystępna. Model prawdopodobnie w środę dostanie warstwę sidoluksu, może dwie. Model jest już teraz dość ciemny, po washu pewnie jeszcze ściemnieje... :/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 Patrzcie co za zwierzaka wygrzebałem z 8 strony warsztatów Wyciągnąłem dziś i puściłem sidoluksem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 no super,nabral fajnego przejscia kolorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi