Szydercza Gała Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia (edytowane) Chodziło to za mna już od jakiegoś czasu, no i w sumie czemu nie? Forniru do zużycia mam dużo, a jakby co zawsze można zrobić spektakularne ognisko To nasz tu wyspiarski lokalny koloryt, Galway Hooker i NIE nie o taką hooker chodzi Póki co dyle wydłubałem w przerwach technologicznych chińskiej podłodzi... Także ten.. Edytowane 1 Grudnia przez Szydercza Gała 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 2 Grudnia Share Napisano 2 Grudnia matko bosko czestochowsko bez komian dział pary maszyny etc ... ale sie podłożyłeś :))))) nono - jedna uwaga pokłady drewniane miały swój układ kładzenia a na krawędziach była sobie taka planka obrzeznica w tej skali można sie pokusić choć .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Grudnia Autor Share Napisano 2 Grudnia No widzisz a ja sobie ułożyłem tak jak układali na szFaPskich okrętach liniowych na co piątą, co i tak jest postępem w stosunku do wycinanki, w której w ogóle nie ma podziału, poza wzdłużnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 3 Grudnia Share Napisano 3 Grudnia 18 godzin temu, Szydercza Gała napisał: co i tak jest postępem w stosunku do wycinanki, czyli waloryzujesz siem chwali, odnotują to w odpowiednich inkubałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Grudnia Autor Share Napisano 3 Grudnia Generalnie model jest na luzaku, a przez połowę czasu i tak nie wiem co robię Z kartonem nie pracowalem od lat, z drewnem w ogole niewiele, a o RZaglóFkach nie wiem nic Może coś z tego będzie, a może nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi