Bercik Napisano 4 Grudnia Share Napisano 4 Grudnia Messer nr 18 Zapraszam na film (tam m.in. użycie tuszy Liquitex) oraz galerię. Robert 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 5 Grudnia Share Napisano 5 Grudnia Bardzo mi się podoba to nietypowe połączenie znaków rozpoznawczych z kamuflażem, jak i estetyka wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 5 Grudnia Share Napisano 5 Grudnia Obejrzałem filmik i tam lepiej jest widoczny efekt jaki można uzyskać tuszami niż na zdjęciach. Perfekcyjna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Grudnia Share Napisano 5 Grudnia Bardzo fajny, mam w planach robić go w skali dla niedowidzących. Model i kalki już czekają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Grudnia Share Napisano 5 Grudnia 2 godziny temu, barszczo napisał: Bardzo fajny, mam w planach robić go w skali dla niedowidzących. Model i kalki już czekają . Rozumiem że skala 1:16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi