Szydercza Gała Napisano 15 Grudnia 2024 Share Napisano 15 Grudnia 2024 (edytowane) No i przycisk do papieru na biurko chińskiego admirała gotowy 320 jest prototypowym i jedynym zbudowanym w tej konfiguracji przedstawicielem typu 039. Dodałem tylko załogę od ION Model i kilka drucików. Robota szybka łatwa i przyjemna, jakby kto potrzebował dolne pół chińskiej podłodzi, służę pomocną dłonią Gdyby ktoś był zainteresowany WARSZTAT Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Szydercza Gała 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Grudnia 2024 Share Napisano 16 Grudnia 2024 (edytowane) Jak zwykle - czyli ładnie i ciekawie . Pomysł z flagą zaskakujący, ale teraz już wiem kto jest władcą mórz i oceanów Edytowane 16 Grudnia 2024 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 16 Grudnia 2024 Share Napisano 16 Grudnia 2024 Oryginalna woda. Bo tak to byłoby to "tylko" kolejne świetnie zrobione cygaro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 16 Grudnia 2024 Share Napisano 16 Grudnia 2024 myślałem , że mnie nie zaskoczysz..... a jednak gratuluję !!!!! pomysł z flagą super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 podoba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 Coś innego ale chyba moim zdaniem za bardzo wygląda jak mozaika i myślę, że z wodą i flagą w rogu byłoby czytelniej Pomysł super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2024 Zacieszam że się podoba. Sa kontrowersje, jest impreza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi