copycat Napisano 28 Grudnia 2024 Share Napisano 28 Grudnia 2024 (edytowane) Ponieważ nie ogarniam podkładów akrylowych, chociaż już nimi malowałem. Za nic nie mogę pomalować Typhoona. To taki szybki warsztat świąteczny. Składa to się genialnie, spasowanie części mistrzowskie. Szyby zrobiłem z DVD, dodatkowe gąski niezłe, niestety sporo w nich malutkich jamek skurczowych. Zrobiłem kilka uchwytów, czas dorobić jakieś kable, dokończyć gąsienice i tyle, kolejny do kolejki do malowania. Edytowane 28 Grudnia 2024 przez copycat 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Grudnia 2024 Share Napisano 28 Grudnia 2024 Świetny model. Brakuje tylko anten i lin. Czekamy na kolor. Choinki z reguły są zielone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n_lukasz Napisano 31 Grudnia 2024 Share Napisano 31 Grudnia 2024 Do wszelkiej maści wizjerów mogę polecić folię transferową do paznokci. Koszt nie wielki a wystarczy na lata. Do wyboru różne kolory. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 31 Grudnia 2024 Share Napisano 31 Grudnia 2024 Patent fajny, tylko że tak po prawdzie to takie efekty jaknajbardziej nadają się np. na Abramsy czy Challengery ale w K2 nie ma takiego zjawiska na przedniej szybce. W środku jest tylko ciemna wnęka a w niej szkiełko peryskopu i to dopiero ono daje odblask. Lekko niebieskawy bo nigdy nie udało mi się zaobserwować na tym czołgu innego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 1 Stycznia Autor Share Napisano 1 Stycznia W dniu 31.12.2024 o 15:22, n_lukasz napisał: mogę polecić folię transferową do paznokci. Tak wiem słyszałem. W zestawie w sumie jest folia, ale nie ma elementów przezroczystych, dvd załatwia dwie sprawy naraz. W dniu 31.12.2024 o 16:50, TAW napisał: Lekko niebieskawy Dvd daje fioletowy odblask, czasami czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 4 Stycznia Autor Share Napisano 4 Stycznia Takie detale, niewiele, bo model jest dość przyzwoity. I do poczekalni, myślę o przerzuceniu się na podkład Hobby Boss, mam szary brakuje mi tylko rozcienczalnika. I może coś kolejnego pokleję, albo wrócę to T-72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi