pierre_dolin Napisano Sobota o 16:18 Share Napisano Sobota o 16:18 OK, dzięki. Zatem nieaktualne. No chyba, że kolega Tazman79 ma tych zestawów wiecej..... Czy też więcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano Sobota o 16:32 Share Napisano Sobota o 16:32 W małym 1/72 GWH nie ma , szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano Sobota o 17:08 Share Napisano Sobota o 17:08 48 minut temu, pierre_dolin napisał: OK, dzięki. Zatem nieaktualne. No chyba, że kolega Tazman79 ma tych zestawów wiecej..... Czy też więcy. Mam jeszcze jeden ale też wiem że ma być wznowiony i unowoczesniony ten zestaw przez firmę AWC-MODELS, nie wiadomo tylko kiedy on powstanie, autor narazie zbiera dokumentacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano Sobota o 17:12 Share Napisano Sobota o 17:12 Godzinę temu, jacek napisał: Kolega Jacek jak najbardziej reflektuje i temat dogadany tylko po za anteną. Cierpliwie czekam na przesyłkę. A wnętrze kabiny jak zamierzasz zrobić? Bo polecił bym kalki 3d quinta-studio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano Sobota o 18:47 Autor Share Napisano Sobota o 18:47 Godzinę temu, Tazman79 napisał: A wnętrze kabiny jak zamierzasz zrobić? Bo polecił bym kalki 3d quinta-studio Myślałem o tym dzisiaj i wyszło mi że jak uda się poprawnie i efektownie zrobić to zestawowe wnętrze to je zostawię a jak coś skaszanie to kupię zestaw. Nazwy nie pamietam ale większość zakupów robię w sklepie Mojehobby.pl, tam zawsze jest mnóstwo dodatków. Być może myślimy o tym samym. Moja opcja poniżej na zdjęciu. A propos, jaki nr. koloru do kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano Sobota o 19:53 Share Napisano Sobota o 19:53 Godzinę temu, jacek napisał: Myślałem o tym dzisiaj i wyszło mi że jak uda się poprawnie i efektownie zrobić to zestawowe wnętrze to je zostawię a jak coś skaszanie to kupię zestaw. Nazwy nie pamietam ale większość zakupów robię w sklepie Mojehobby.pl, tam zawsze jest mnóstwo dodatków. Być może myślimy o tym samym. Moja opcja poniżej na zdjęciu. A propos, jaki nr. koloru do kabiny? To jest akurat Kelik, technologia taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierre_dolin Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu Tazman79, PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu W dniu 11.01.2025 o 19:47, jacek napisał: Myślałem o tym dzisiaj i wyszło mi że jak uda się poprawnie i efektownie zrobić to zestawowe wnętrze to je zostawię a jak coś skaszanie to kupię zestaw. Nazwy nie pamietam ale większość zakupów robię w sklepie Mojehobby.pl, tam zawsze jest mnóstwo dodatków. Być może myślimy o tym samym. Moja opcja poniżej na zdjęciu. A propos, jaki nr. koloru do kabiny? Co do koloru to ja maluje farbami Mr.paint i oni mają gotowy kolor Co do Twoich farb to musiał byś dobrać bo nie mogę znaleźć odpowiednika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi