kowal76 Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego W dniu 16.02.2025 o 15:10, Łukasz napisał: Odnośnie "oszklenia" w pasażerach, to według mnie najlepiej je imituje kalkomania, w szczególności foto kalkomania z 8A Decals i lepsza - wyraźniejsza Authentic Airlines. Przezroczyste tworzywo nie da tego efektu. Expand Foto kalkomania to się zgodzę, ale zwykła, to raczej jak dla mnie nie bardzo. Przynajmniej taka jak jest w kalkach Martoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego Dzisiaj kończę silniki pod malowanie oraz położyłem kalkomanie na stateczniku. Trochę się porwały, ale zrobiłem retusze i jest w miarę dobrze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Gitara . Nabrałem ochoty na Benka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Benek jak malowany, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 17 Lutego Autor Share Napisano 17 Lutego Kalkomanie położone. Chyba pierwszy raz udało mi się wszystkie kalki bez ich uszkodzeń położyć na modelu samolotu pasażerskiego :). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego W dniu 17.02.2025 o 16:13, kowal76 napisał: Kalkomanie położone. Chyba pierwszy raz udało mi się wszystkie kalki bez ich uszkodzeń położyć Expand ech, nawet tu tradycja zanika... Wygląda świetnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 17 Lutego Autor Share Napisano 17 Lutego W dniu 17.02.2025 o 16:19, Grzes napisał: ech, nawet tu tradycja zanika... Wygląda świetnie Expand No w sumie mało brakowało, ale jakoś poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego (edytowane) Pięknie . Z Papa Golf na żywo do czynienia niestety nie miałem... Edytowane 17 Lutego przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Marca Autor Share Napisano 1 Marca Model skończony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca Wygląda fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi