kowal76 Napisano 16 Lutego 2025 Autor Napisano 16 Lutego 2025 2 godziny temu, Łukasz napisał: Odnośnie "oszklenia" w pasażerach, to według mnie najlepiej je imituje kalkomania, w szczególności foto kalkomania z 8A Decals i lepsza - wyraźniejsza Authentic Airlines. Przezroczyste tworzywo nie da tego efektu. Foto kalkomania to się zgodzę, ale zwykła, to raczej jak dla mnie nie bardzo. Przynajmniej taka jak jest w kalkach Martoli. Cytuj
kowal76 Napisano 16 Lutego 2025 Autor Napisano 16 Lutego 2025 Dzisiaj kończę silniki pod malowanie oraz położyłem kalkomanie na stateczniku. Trochę się porwały, ale zrobiłem retusze i jest w miarę dobrze. 3 Cytuj
kowal76 Napisano 17 Lutego 2025 Autor Napisano 17 Lutego 2025 Kalkomanie położone. Chyba pierwszy raz udało mi się wszystkie kalki bez ich uszkodzeń położyć na modelu samolotu pasażerskiego :). 6 Cytuj
Grzes Napisano 17 Lutego 2025 Napisano 17 Lutego 2025 3 minuty temu, kowal76 napisał: Kalkomanie położone. Chyba pierwszy raz udało mi się wszystkie kalki bez ich uszkodzeń położyć ech, nawet tu tradycja zanika... Wygląda świetnie 1 Cytuj
kowal76 Napisano 17 Lutego 2025 Autor Napisano 17 Lutego 2025 2 minuty temu, Grzes napisał: ech, nawet tu tradycja zanika... Wygląda świetnie No w sumie mało brakowało, ale jakoś poszło Cytuj
barszczo Napisano 17 Lutego 2025 Napisano 17 Lutego 2025 (edytowane) Pięknie . Z Papa Golf na żywo do czynienia niestety nie miałem... Edytowane 17 Lutego 2025 przez barszczo 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi