Pickleman Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Witam cieplutko forumowiczów, Pozwoliłem sobie ostatnio rozdłubać niszczyciela marynarki stanów zjednoczonych w większej skali. Sam model ma dobrej jakości odlane detale i małą blaszkę. Dodatkowo do tego projektu dokupiłem oerlikony i wygrzebałem gdzieś lufy. Dotrze do mnie jeszcze żywiczno-blaszkowa wersja kontroli ogniem i zestaw relingów. Na chwilę obecną udało mi się złożyć do kupy nadbudówki, 3 z 4 wież artylerii głównej i wyprowadzić kadłub. Jeśli chodzi o sam kadłub to potrzebowałabym małej pomocy w znalezieniu sensownego zdjęcia lub planów do uwydatnienia płyt poszycia na tym golasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Godzinę temu, Pickleman napisał: Jeśli chodzi o sam kadłub to potrzebowałabym małej pomocy w znalezieniu sensownego zdjęcia lub planów do uwydatnienia płyt poszycia na tym golasie. Polecam stronę navysource. Poszukaj np. na wiki innych przedstawicieli tego i pokrewnych typów. Potem wejdź tu: NavSource Online: Destroyer Photo Archive - jest to największy znany mi zbiór online amerykańskich okrętów. Owocnych poszukiwań! Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pickleman Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia Serdeczne dzięki! Mam już punkt zaczepienia. Z tego co widzę to niszczyciele US Navy miały bardziej nieregularne pasy poszycia niż jak to było u japońskich niszczarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia powodzenia w budowie - będę zaglądał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi