indus Napisano 18 Lutego Autor Share Napisano 18 Lutego 1 godzinę temu, panDespota napisał: Podoba mi się brudzenie. Ładnie się prezentuje na tym oliwkowym. Będzie jakaś podstawka? Będzie podstawka i trzech figurantów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego Może coś w tym stylu? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 18 Lutego Autor Share Napisano 18 Lutego (edytowane) 13 minut temu, makinen napisał: Może coś w tym stylu? Dzięki za podpowiedź. Fajny ten pomysł, myślę jednak o skromniejszych rozmiarach. Trzeba oszczędzać miejsce na półce:). Edytowane 18 Lutego przez indus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 26 Lutego Autor Share Napisano 26 Lutego Czas na podstawkę. Styrodur, trawki, roślinki itp. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego (edytowane) No no... robi się świetny klimat! Co to za liściasta roślinka przy powalonym pniu? Edytowane 26 Lutego przez panDespota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 26 Lutego Autor Share Napisano 26 Lutego 29 minut temu, panDespota napisał: No no... robi się świetny klimat! Co to za liściasta roślinka przy powalonym pniu? Taka własnej roboty. Powycinane liście z papieru doklejone do gałązek. Dojdą jeszcze kolejne rośliny akcentujące klimat wysp Pacyfiku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego palmy będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego Kurde, chyba miejsca zabraknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego ~ w sensie moje ruchy wyprzedza, muszę nad tym rozkminić coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 26 Lutego Autor Share Napisano 26 Lutego 5 godzin temu, makinen napisał: palmy będą? Tym razem nie. Za mały pojazd, trudno osiągnąć fajną kompozycję, jak element krajobrazu dominuje nad modelem. Dam trochę tropikalnych roślinek. Jutro przyjadą do mnie w paczuszce:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego 10 godzin temu, indus napisał: Powycinane liście z papieru doklejone do gałązek Czym wycinałeś, jakimś dziurkaczem do liści czy własna inwencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 26 Lutego Autor Share Napisano 26 Lutego 20 minut temu, Lipstein napisał: Czym wycinałeś, jakimś dziurkaczem do liści czy własna inwencja? Dziurkacz z Green Stuff. Mam kilka wzorów, świetna rzecz. Polecam też green stuff micro leaves, W połączeniu z gałązkami i wikolem można tworzyć szybko fajne krzaczki i małe drzewka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego Dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Świetna robota. Czekam na finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi