mobster2005 Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Witam! Przedstawiam model, który ostatnio udało mi się ukończyć. Jest to produkt italeri, wzbogacony blaszkami eduarda i kołami MIG Productions. W modelu przerobione zostało wnętrze oraz częściowo podwozie, wraz z mocowaniem paki. Oto fotki: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Bardzo ladny model. Podoba mi sie patent na malowanie i podejscie do tematu. Wnetrze troche za suche no i mogl miec pare detali jeszcze wiecej w wymalowaniu ale to juz osobiste preferencje me... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslo Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 No bardzo ładny nie ma co. Co prawda nie lubię takich starych modeli samochodów ale w twoim wykonaniu podoba mi się.Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Fajny model , jest morze gdzieś relacja z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobster2005 Napisano 4 Listopada 2008 Autor Share Napisano 4 Listopada 2008 Fajny model , jest morze gdzieś relacja z budowy? Niestety nie ma. Mogę ewentualnie wstawić kilka zdjęć z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 No daj:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Piękny model, gratuluję Uwielbiam takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Modelik bardzo ładny. Jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobster2005 Napisano 4 Listopada 2008 Autor Share Napisano 4 Listopada 2008 Skala 1/35. Fotki z budowy (słaba jakość, bo robione komórką): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Acha tak przy okazji sobie przypomnialem ze jest fajna sztuka na ebayu w podobnym klimacie wiem ze ciut drogo ale jak sobie pomysle o tym co moze powstac ...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Piękny model! Czekam na Blitza! :good: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilex5 Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Kolego po co odświeżasz tak stare posty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Kolega u4an pisze sporo niepotrzebnych postów, ale tym razem trochę go będę bronił. I zapytam kolegę kamilexa - gdzie jest napisane, że nie można odświeżać starych postów, hę? W jakich okolicach zabolało Cię to odświeżenie? Dzięki takim odkopywaniom można sobie przypomnieć fajne, przegapione modele. Np. ja akurat tego Merca nie widziałem wcześniej, a to całkiem zgrabny i przyjemny dla oka model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilex5 Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Nie mam nic przeciwko odkopywaniu starszych postów, ale z przed roku a nie 4 lat. Ja też nie widziałem wcześniej tego modelu ( a też mi się bardzo podoba), ale często jeżeli mam czas to przerzucam na ostatnią stronę i przeglądam sobie modele od tyłu i w taki sposób też można przypomnieć fajne modele. gdzie jest napisane, że nie można odświeżać starych postów, hę? W jakich okolicach zabolało Cię to odświeżenie Nigdzie nie jest tak napisane i nic mnie nie zabolało, tylko nie rozumiem po co tak stare wątki odświeżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Jak chcę pochwalić kolegę to mam milczeć? To jest forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Ja nie mam czasu grzebać po forum i także nie widziałem tego merca. A model jest klasowy. Gratulacje dla autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Model jest na prawdę ciekawy, dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi