Rzeznik Napisano Wtorek o 10:09 Share Napisano Wtorek o 10:09 Dzień dobry, Dziś chciałbym zaprezentować swój ostatni model Pawła Dewianta, którego relację budowy prowadziłem na łamach forum. Model sklejał się przyjemnie, a w budowie użyłem kilku dodatków, o których wspominał tutaj: Nie wspomniałem o tym w relacji, ale największą modyfikacją było otwarcie wieżyczki strzeleckiej. W zestawowym oszkleniu wyciąłem fragmenty odpowiadające drzwiom, a same wykonałem metodą tłoczenia próżniowego. Zapraszam do oglądania: Pozdrawiam. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Wtorek o 11:00 Share Napisano Wtorek o 11:00 Jakieś przygody z kalkami, ale w całości to całkiem przyjemny Defiant . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano Wtorek o 13:07 Autor Share Napisano Wtorek o 13:07 @barszczojestem pod wrażeniem, że na zdjęciach sie dopatrzyłeś jakiś anomalii z kalkami, ale fakt, nie wiem dlaczego ale fatalnie mi sie kładło je na tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano Wtorek o 21:01 Share Napisano Wtorek o 21:01 Łooo Paaanie! Aleś Pan go zajeździł! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano Środa o 00:17 Share Napisano Środa o 00:17 3 godziny temu, Baas ArK napisał: Łooo Paaanie! Aleś Pan go zajeździł! No zajeżdżenie pierwyj sort. Będę zgapiał, bo tego samego dżentelmena mam na warsztacie w fazie przygotowań mentalnych do weatheringu, choć obawiam się, że tak dobrze mi nie wyjdzie... Tak czy inaczej puchar w kategorii "jak ciekawie zrobić nudne malowanie"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Całkiem, całkiem, tylko łopaty smigła powinny być przynajmniej półmatowe a lufy bardziej metaliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi