Rzeznik Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Dzień dobry, Dziś chciałbym zaprezentować swój ostatni model Pawła Dewianta, którego relację budowy prowadziłem na łamach forum. Model sklejał się przyjemnie, a w budowie użyłem kilku dodatków, o których wspominał tutaj: Nie wspomniałem o tym w relacji, ale największą modyfikacją było otwarcie wieżyczki strzeleckiej. W zestawowym oszkleniu wyciąłem fragmenty odpowiadające drzwiom, a same wykonałem metodą tłoczenia próżniowego. Zapraszam do oglądania: Pozdrawiam. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Jakieś przygody z kalkami, ale w całości to całkiem przyjemny Defiant . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia @barszczojestem pod wrażeniem, że na zdjęciach sie dopatrzyłeś jakiś anomalii z kalkami, ale fakt, nie wiem dlaczego ale fatalnie mi sie kładło je na tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Łooo Paaanie! Aleś Pan go zajeździł! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia 3 godziny temu, Baas ArK napisał: Łooo Paaanie! Aleś Pan go zajeździł! No zajeżdżenie pierwyj sort. Będę zgapiał, bo tego samego dżentelmena mam na warsztacie w fazie przygotowań mentalnych do weatheringu, choć obawiam się, że tak dobrze mi nie wyjdzie... Tak czy inaczej puchar w kategorii "jak ciekawie zrobić nudne malowanie"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Całkiem, całkiem, tylko łopaty smigła powinny być przynajmniej półmatowe a lufy bardziej metaliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi