ShaDow FoX Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Powiem krótko naoglądałem się modeli Czaka, Mazziego, Termira i wielu innych no i zaraziłem się 72-ójką na miły początek kupiłem KT z Italerki, nie zachwyca, no ale cóż następny będzie z Dragona . Błotniki i haczyki na zapasowe ogniwa gąsienic zrobione z puszki, o wszystkich niedoskonałościach wiem, ale miło będzie jak mnie w tym upewnicie . Nie jestem zadowolony z rezultatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 według mnie kalkomania trochę się świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Ludek z wieży wygląda jak manekin:D Jak kukła którą czołgista wystawił żeby znaleźć snajpera Poza tym fajnie, podoba mi się ale: 1. Błoto wygląda co najmniej dziwnie (jakby miał maskowanie zrobione z przetrawionej i wydalonej grochówki:D) 2. Zapasowe gąski na wieży jakby zardzewiałe - nie wydaje mi się żeby tak było, bo wtedy jeżdżenie z nimi nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 1. Kalka jakby sie świeciła. 2. Lina jakaś nie bardzo. 3. Ludek troche "sztywny" 4. Błoto - kolor wydaje sie dobry ale za dużo wszędzie, a szczególnie na gąsienicach. Ogólnie model jak na 72 nie jest zły. Powodzenia przy kolejnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raflos Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Generalnie pozytywnie, ale trochu za duzo blota jak dlamnie i tego germanca bym sie pozbyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Te badziewne gąski z Italki lewitują, szwaba wyrzuć. Błotko dziwne. Reszta jest git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Całkiem fanie zrobiony mam tego samego na warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 poza rzeczami, o których pisali nasi koledzy chciałbym jeszcze zwrócić twoją uwagę na kilka spraw: - zapasowe ogniwa na wieży po zamocowaniu były w pozycji poziomej; - okopcenie lufy jest bardzo przesadzone; - boczne osłony są zbyt pogięte - ten efekt też jest przesadzony; - błoto podobnie; - gąsienice mogłyby być lepiej ułożone - nie mają zwisu a skos; - brak części dorabianych z drutu - uchwyty włazów to ładny szczegół; - mogłeś zostawić choć jeden błotnik z przodu lub z tyłu dla urozmaicenia. warto pamiętać że w tej skali 1 mm modelu to 72 mm w realu. to pomaga. jednym z większych problemów jest przesada w wielkości efektów. ogólnie model jest obiecujący, witaj w klubie 72. wszedłeś na słuszną drogę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 2. Zapasowe gąski na wieży jakby zardzewiałe - nie wydaje mi się żeby tak było, bo wtedy jeżdżenie z nimi nie ma sensu w końcu mogły służyć za dodatkowy pancerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 8 Listopada 2008 Autor Share Napisano 8 Listopada 2008 dzięki za komentarze nie będę go poprawiał bo wystarczająco się nad nim nadenerwowałem zdaję sobie sprawę z tych niedoskonałości, ale to taki mały wstęp do 72-ójki następny najprawdopodobniej dragon albo UM, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Coś ta lufa mi nie pasuję,jakaś wygięta taka U mnie W KT też taka była:D Italeri Się nie popisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 ... ale to taki mały wstęp do 72-ójki Dobry kurs kolega obrał, mała skala słuszna skala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi