JollyMonk Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja On 4/26/2025 at 12:34 PM, panDespota said: Trochę utknąłem na tych komorach bombowych Przy takych fajnych komorach bombowych samolot trzeba będzie zaparkować na półce kołami do góry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja Świetna robota, bardzo mi się takie warsztaty podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja Godzinę temu, JollyMonk napisał: Przy takych fajnych komorach bombowych samolot trzeba będzie zaparkować na półce kołami do góry. Po co. Wystarczy postawić go na lusterku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja W dniu 10.05.2025 o 10:20, panDespota napisał: Wrzucę też zdjęcia komór jakie udało mi się wyskrobać na necie. O, to, to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi