Thalgonis Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Bardzo oryginalny "concept car". Śledziłem budowę i podoba mi się wykonanie i malowanie. Natomiast nie przemawia do mnie koncepcja użycia pigmentów czy co tam jest na lewym silniku (zdjęcie przedostatnie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Jakoś musieli wchodzić do tej kabiony - no nie wyszło mi to i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 15:08 Autor Share Napisano Niedziela o 15:08 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Niedziela o 15:09 Share Napisano Niedziela o 15:09 Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano Niedziela o 15:28 Share Napisano Niedziela o 15:28 Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano Niedziela o 17:56 Share Napisano Niedziela o 17:56 Po ile były te dyplomy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Niedziela o 18:06 Share Napisano Niedziela o 18:06 I jeszcze super glue żeby przykleić na ścianie A tak poważnie gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 18:07 Autor Share Napisano Niedziela o 18:07 11 minut temu, _OldMan_ napisał: Po ile były te dyplomy ? Za buzi bez języczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano Niedziela o 18:09 Share Napisano Niedziela o 18:09 1 minutę temu, Thalgonis napisał: Za buzi bez języczka Tfu !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi