iceman Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Witam, jedenastka z zestawu expert z blaszkami. Dorzuciłem jeszcze armowe wydruki. Malowany AK RC, brudzenie to oleje, tusze i kredki. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Podoba się, tylko czy mi się wydaje, czy łopaty śmigła jakieś takie oklapnięte? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 13 Lutego Autor Share Napisano 13 Lutego Prawa, patrząc w kierunku lotu do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Bardzo ładna Jedenastka, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego (edytowane) Bardzo efektowna jedenastka. Z ciekawości - jak długo ją budowałeś? Czy mógłbyś napisać coś o zastosowaniu tuszy - jakich użyłeś, jakie efekty uzyskałeś itd? Pierścień z przodu osłony silnika ma metaliczne wykończenie? Dzięki! Pozdrawiam, Michał Edytowane 14 Lutego przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Fajny podoba się ale nie wiem czy to światło powoduje że jak dla mnie jest za jasny chociaż wiadomo inny producent inny odcień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 15 Lutego Autor Share Napisano 15 Lutego (edytowane) W dniu 13.02.2025 o 21:42, barszczo napisał: Bardzo ładna Jedenastka, podoba się . Dziękuję 19 godzin temu, socjo1 napisał: Bardzo efektowna jedenastka. Z ciekawości - jak długo ją budowałeś? Czy mógłbyś napisać coś o zastosowaniu tuszy - jakich użyłeś, jakie efekty uzyskałeś itd? Pierścień z przodu osłony silnika ma metaliczne wykończenie? Dzięki! Pozdrawiam, Michał Dziękuję Michał. Jedenastkę budowałem ok. miesiąca. To całkiem dobry model i skladał się przyjemnie. Co do tuszy to na tym modelu są w postaci czarno-brązowego postshadingu po liniach podziałowych oraz na pierścieniu, który dostał najpierw srebrną bazę, a następnie transparentne warstwy brązowo-rudawego tuszu, który drapałem na świeżo sztywnym pędzlem. Tusze Liquitex które stosuję rozcieńczają się bardzo dobrze tamiyą X-20 oraz świetnie kładą się aerografem. Pędzlem też można je aplikować bezproblemowo, wszystko zależy od efektów jakie chcemy uzyskać. 16 godzin temu, Adamo722 napisał: Fajny podoba się ale nie wiem czy to światło powoduje że jak dla mnie jest za jasny chociaż wiadomo inny producent inny odcień Dziękuję Adam. Co do koloru jedenastki to problem bardziej tkwi w okiełznaniu przeze mnie nowego obiektywu aparatu. Tutaj zmniejszyłem trochę ekspozycję i kolor jest zbliżony do tego co widzimy na żywo. Edytowane 15 Lutego przez iceman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Fantastyczny model, aż sobie jednego sprawiłem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Od razu lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 15 Lutego Autor Share Napisano 15 Lutego Zdjęcia poprawione. Najbliższe temu co widać w świetle dziennym. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi