makinen Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Skończyłem pewien rozdział związany z modelem HMMWV Tamiya. Zakończyłem modelem, który kiedyś był dla mnie marzeniem i nieustającym wzdychaniem, kiedy budował go @Kubisz. amen 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Lutego Autor Share Napisano 13 Lutego 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Kawaleria podstawą nowoczesnej armii. Szykuje się specjalna operacja manewrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Masz tempo. Urokliwa scenka. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Dla mnie sztosik 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Ehh no ładnie Ci te "pustynniaki" wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Fajna spójna kompozycja. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi