KRL Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Su-25 Frogfoot Trumpeter 1:32 w kamuflażu pustynnym. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Świetny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Fajny,widac że go hamsin wyczochrał:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca Fajnie styrany podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca Wymęczony wzorowo, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Marca Autor Share Napisano 15 Marca Dziękuję serdecznie, cieszę się że podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca To jest ten sam model co pokazany w kwietniu 2022 czy zrobiłeś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Marca Autor Share Napisano 15 Marca (edytowane) Tak, zrobiłem go wcześniej ale zaginął mi zewnętrzny dysk z modelami i wydawało mi się że nie pokazywałem go jeszcze na forum. Wstyd powinienem przeszukać forum Edytowane 15 Marca przez KRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Odniosłem wrażenie że już gdzieś go widziałem i dlatego postanowiłem poszukać. Wystarczyło wpisać w wujku Google i zaraz pokazały się zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi