Wojtek Tul Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Zapraszam do oglądania modelu model jeszcze nie jest w pełni gotowy ale już coś mogę wam pokazać to samoróbka ta naczepa : prawie sama gablota ma ze 2 M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Wow, nie próżnujesz:). Pokasz jakies bliższe foty ciągnika i naczepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Nie wiem jak tam z jakością ciągnika, bo nie widać go za dobrze, ale jakbyś to wziął na MTM to publika twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 No piękny kolos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Piękny, ale nie skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Robi wrażenie wielkością.Ogólnie wszystko bardzo ładnie się prezentuje jak będziesz mógł Wojtku to daj parę fotek ciągnika. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 naczepa niczego sobie tylko pozazdrościć świetnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirGenerale Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 No zestaw prezentuje się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 12 Listopada 2008 Autor Share Napisano 12 Listopada 2008 Cieszę się razem z wami, że model wam się podoba. Tak jak widzicie model jeszcze nie jest w pełni skończony, czeka mnie jeszcze masę przeróbek, ale jak tylko skończę, pokarze fotki w pełnym wymiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Wojtek robisz naprawde ładne modele ale powiedz mi co masz za manie wkładania "czegos" w "kominy"? cały zestaw bedzie suuuper... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoBo Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Nie obraź się ale jak dla mnie porażką jest ta malutka rurka. Koniecznie musisz ja zmienić na taką z większą średnicą bo to wygląda po prostu okropnie i nierealnie. Co jeszcze mogę powiedzieć to model wygląda ciekawie, ale nie ma nic wspólnego z jakąkolwiek naczepą w 1:1 ale przyzwyczaiłeś nas już do tego typu modeli. Pozdrawiam Zobacz jaką średnice mają rury transportowane w tego typu naczepach: http://farm4.static.flickr.com/3259/2606871559_41bc36650a.jpg?v=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 W pełni zgadzam się z opinią Piotrka [Dobo],ciekawe czy pomalujesz poduszki na czarny mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Fajnie się prezentuje, czekam na ciąg dalszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Całość nie wygląda źle, widać ze przyłożyłeś się ogromnie do budowy. Czekam na efekt końcowy, proszę zmień tę rurę bo jest zdecydowanie za mała tak jak to DoBo zauważył. P.S. Dlaczego nie pokazujesz relacji z budowy?? Zrób foty bez gabloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Teraz dopiero zauważyłem co to za grube kable wychodzą pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Byk maszyna z chęcią zobaczyłbym Twoje modele w realu, a myślę, że w najbliższych dniach będzie takowa okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 No no ... a skąd czerpałeś inspirację?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 17 Listopada 2008 Autor Share Napisano 17 Listopada 2008 No no ... a skąd czerpałeś inspirację?? Truckman inspirację czerpałem z internetu i ze zdjęć od kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 7 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2008 Właśnie dzisiaj, udało mi się cały zestaw skończyć, po pół roku czasu. Prace trwały od połowy czerwca 2008r.- do połowy grudnia 2008r. Cały zestaw ma 190cm, a z gablotą nawet ze 2M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Trochę się nawycinałeś z PCV Szkoda tylko, że ładunek po raz kolejny ma się nijak to naczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 hm to chyba nie jest pcv tylko drewno. Ale zestaw robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Materiał cięższy w obróbce! Brawo za wytrwałość i efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 7 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2008 hm to chyba nie jest pcv tylko drewno. Ale zestaw robi wrażenie To jest drewno oklejane tekturą 0,5mm, a tak to części są z plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 No trzeba przyznać ... Krótkie to to nie jest Należy Ci się za budowę takiej naczepy . Dobrze policzyłem ? 18 kół (bez kół zapasowych) ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Taki kolos na pewno fajnie się prezentuje, nie mniej jednak ładunek jest taki jakiś...mały Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi