marek d Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Na początku czerwca 1940r dywizjon GCIII/6 otrzymał nowe maszyny D-520. 15 czerwca sierz. Pierre Le Gloan w czasie jednego lotu zestrzelił 5 włoskich maszyn. Za ten wyczyn został awansowany na porucznika. Oto moja kiepska próba kopii jego maszyny. Na finiszu skopałem model próbą wykonania opalonej blachy. Tyle mojego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Model cudnie wykonany, ale popraw proszę kolor okopceń... masz za extra model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Model fajnie pomalowany i bardzo dobrze się prezentujący. To okopcenie nie pasi tylko. pzdr BTW: Ostatnio straszna posucha w dziale lotniczym, dlatego też ta galeria cieszy podwójnie! Podobnie jak Ła-7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Model wykonany bardzo dobrze...chciałbym tak umieć...dlatego to okopcenie razi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Pięknie, pięknie. Wielkie Ale rzeczywiście nie ciekawie wyglądają te okopcenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Moje Gratulacje Bardzo solidnie wykonany Devoitine Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Te okopcenia to jakoś na czarno pryśnij powinno być lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Bardzo ładny samolocik! Co do okopceń, to kup pigment MiGa Black Smoke http://www.jadarhobby.pl/p023-czarny-pigment-p-8527.html i pobaw się troszkę z white spiritem. Wszystko się naprawi ;) pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 "wszystko ładnie, wszystko pięknie - 2 z dwoma" okopcenia, to jedyny problem... ooo mój 300 post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 elegancki,jest taki ladniusi hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Listopada 2008 Autor Share Napisano 17 Listopada 2008 Witam. Dzięki za program naprawczy, ale nic nie poprawię bo modelu już nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 jak to nie masz?! to gdzie on jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Listopada 2008 Autor Share Napisano 17 Listopada 2008 Dałem szwagrowi a co niech ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi