Helmut Napisano wczoraj o 17:08 Autor Share Napisano wczoraj o 17:08 W tzw. międzyczasie zrobiły się stery i trysnęły się podkładem. Nie jest tragicznie; spodziewałem się dziur po obróbce, a tu tylko (?) trzeba wyrównać powierzchnie konstrukcji pod płótnem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano wczoraj o 17:30 Share Napisano wczoraj o 17:30 A ja z innej beczki, czy AK913 którego budujesz, miał te okrągłe, niebieskie światła pod kabiną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano wczoraj o 19:21 Autor Share Napisano wczoraj o 19:21 1 godzinę temu, barszczo napisał: A ja z innej beczki, czy AK913 którego budujesz, miał te okrągłe, niebieskie światła pod kabiną? Jedno, z lewej strony. Najbliższy mojemu, czyli AK919 ma zdjęcie tylko prawej burty, i tam tego światła nie ma. Tylko na lewej burcie mają je AK803 i 905. AK940 i 933 mają je po obu stronach, przy czym po lewej jest czerwone. A żeby było zabawniej, ET574 nie ma ich w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi