jan-kol Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Dawno, bardzo dawno nic nie pokazywałem. Dlatego tym razem chcę podzielić się z Wami moim najnowszym projektem, czyli koparko-ładowarką Ostrówek K-162, która służyła nierzadko również w wojsku. Akurat może ktoś z militarnych będzie zainteresowany. To jest dość kultowa maszyna, chyba każdy ją zna, przynajmniej z tych urodzonych w XX wieku bo obecnie to wymierający pojazd. Teraz czekam aż mnie natchnie na jego malowanie ... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia 6 godzin temu, jan-kol napisał: To jest dość kultowa maszyna Kultowa i spod Siedlec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia (edytowane) To jest wydruk 3D? Patrząc na zbliżenia niektórych elementów mam wrażenie, że to model wtryskowy... Edytowane 22 Kwietnia przez Lipstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Zapowiada się gruba impreza. Zasiadam. Szacun za modelowanie 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi