jan-kol Posted April 20 Share Posted April 20 Dawno, bardzo dawno nic nie pokazywałem. Dlatego tym razem chcę podzielić się z Wami moim najnowszym projektem, czyli koparko-ładowarką Ostrówek K-162, która służyła nierzadko również w wojsku. Akurat może ktoś z militarnych będzie zainteresowany. To jest dość kultowa maszyna, chyba każdy ją zna, przynajmniej z tych urodzonych w XX wieku bo obecnie to wymierający pojazd. Teraz czekam aż mnie natchnie na jego malowanie ... 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted April 20 Share Posted April 20 6 godzin temu, jan-kol napisał: To jest dość kultowa maszyna Kultowa i spod Siedlec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted April 22 Share Posted April 22 (edited) To jest wydruk 3D? Patrząc na zbliżenia niektórych elementów mam wrażenie, że to model wtryskowy... Edited April 22 by Lipstein Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_1981 Posted April 22 Share Posted April 22 Zapowiada się gruba impreza. Zasiadam. Szacun za modelowanie 3D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts