Bartosz Ciesielski Napisano Niedziela o 19:11 Autor Share Napisano Niedziela o 19:11 Temat nie umarł czekam na wymiary galeryjki. I myślę jak ogarnąć plandekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano Niedziela o 21:17 Share Napisano Niedziela o 21:17 Bartku popracuj nad tą plandeką bo model wygląda przednio . P.S. Interesujesz się ogólnie służbami mundurowymi tego okresu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano Poniedziałek o 14:13 Share Napisano Poniedziałek o 14:13 18 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: Temat nie umarł czekam na wymiary galeryjki. I myślę jak ogarnąć plandekę No my z Piotrkurem czekamy z utęsknieniem jak ci to wyjdzie, zrób z chusteczki jak mówiłem , a będzie dobrze. 16 godzin temu, bulik58 napisał: Bartku popracuj nad tą plandeką bo model wygląda przednio . P.S. Interesujesz się ogólnie służbami mundurowymi tego okresu ? Janusz jego kręcą też auta strażackie. Sam mi powiedział. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano Poniedziałek o 16:36 Autor Share Napisano Poniedziałek o 16:36 19 godzin temu, bulik58 napisał: Bartku popracuj nad tą plandeką bo model wygląda przednio . P.S. Interesujesz się ogólnie służbami mundurowymi tego okresu ? Generalnie tak jak Adams npisał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano Wtorek o 07:18 Share Napisano Wtorek o 07:18 14 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: Generalnie tak jak Adams npisał Zboczeniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano Wtorek o 16:07 Share Napisano Wtorek o 16:07 W dniu 9.06.2025 o 16:13, Adams M1A1 napisał: Janusz jego kręcą też auta strażackie. Cześć Adam, gdy byłem mał... młodszy mnie też interesowały te pojazdy dopóki nie puszczono pierwszego odcinka ,, Czterech pancernych i ,,, with RPG Net 02MATV with RPG Net 02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi