matix Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja (edytowane) Cześć, chciałbym przedstawić wam ostatnio ukończony model jakim jest T-34 ARV (armored recovery vehicle) Bazą jest model Revella (przepak Icm) Konwersja oraz kanistry firmy Panzerart Liny Eureka Figurka żywiczna Edytowane 6 Maja przez matix 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Zdjęć nie widać tylko "skróty", albo kolejny atak "wirusów", które dziś wybitnie szaleją..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matix Napisano 6 Maja Autor Share Napisano 6 Maja 4 minuty temu, chorąży napisał: Zdjęć nie widać tylko "skróty", albo kolejny atak "wirusów", które dziś wybitnie szaleją..... u mnie widać zdjęcia na komputerze ale już na telefonie niestety nie, sprobuje dodać jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matix Napisano 6 Maja Autor Share Napisano 6 Maja 11 minut temu, chorąży napisał: Zdjęć nie widać tylko "skróty", albo kolejny atak "wirusów", które dziś wybitnie szaleją..... już poprawione, powinno już być widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Już ok, na edge widać na firefoxie nie było, już tak Fajny model podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Ciemność, widzę ciemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Ja tam zdjęcia widzę - całkiem ładnie to wyszło, gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Model na bogato, same pułapki na oko. Bez lufy a jednak bardzo fajny, gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja Ewidentnie przydała by się podstawka, przy takim ulepie z bagażem. Można, by było na białym tle go dać. Gdzieś widziałem, na fb grupach fotki i teraz znajomo pokazał się tutaj. Dobry model. Gratki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matix Napisano 7 Maja Autor Share Napisano 7 Maja 9 godzin temu, MayonesEXG7 napisał: Ewidentnie przydała by się podstawka, przy takim ulepie z bagażem. Można, by było na białym tle go dać. Gdzieś widziałem, na fb grupach fotki i teraz znajomo pokazał się tutaj. Dobry model. Gratki tak, przydałaby się podstawka ale zbytnio nie mam pomysłu, na konkursie w olsztynie stał na podstawce, na której stoi kv-1 na drugiej mojej galerii, zapraszam również do jej obejrzenia, tak pojawił się na grupach na fb, dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi