matix Napisano 6 Maja 2025 Napisano 6 Maja 2025 (edytowane) Cześć, chciałbym przedstawić wam ostatnio ukończony model jakim jest T-34 ARV (armored recovery vehicle) Bazą jest model Revella (przepak Icm) Konwersja oraz kanistry firmy Panzerart Liny Eureka Figurka żywiczna Edytowane 6 Maja 2025 przez matix 9 Cytuj
chorąży Napisano 6 Maja 2025 Napisano 6 Maja 2025 Zdjęć nie widać tylko "skróty", albo kolejny atak "wirusów", które dziś wybitnie szaleją..... Cytuj
matix Napisano 6 Maja 2025 Autor Napisano 6 Maja 2025 4 minuty temu, chorąży napisał: Zdjęć nie widać tylko "skróty", albo kolejny atak "wirusów", które dziś wybitnie szaleją..... u mnie widać zdjęcia na komputerze ale już na telefonie niestety nie, sprobuje dodać jeszcze raz Cytuj
matix Napisano 6 Maja 2025 Autor Napisano 6 Maja 2025 11 minut temu, chorąży napisał: Zdjęć nie widać tylko "skróty", albo kolejny atak "wirusów", które dziś wybitnie szaleją..... już poprawione, powinno już być widać Cytuj
chorąży Napisano 6 Maja 2025 Napisano 6 Maja 2025 Już ok, na edge widać na firefoxie nie było, już tak Fajny model podoba mi się 1 Cytuj
pmroczko Napisano 6 Maja 2025 Napisano 6 Maja 2025 Ja tam zdjęcia widzę - całkiem ładnie to wyszło, gratulacje! 1 Cytuj
FAHR Napisano 6 Maja 2025 Napisano 6 Maja 2025 Model na bogato, same pułapki na oko. Bez lufy a jednak bardzo fajny, gratulacje. 1 Cytuj
MayonesEXG7 Napisano 7 Maja 2025 Napisano 7 Maja 2025 Ewidentnie przydała by się podstawka, przy takim ulepie z bagażem. Można, by było na białym tle go dać. Gdzieś widziałem, na fb grupach fotki i teraz znajomo pokazał się tutaj. Dobry model. Gratki 2 Cytuj
matix Napisano 7 Maja 2025 Autor Napisano 7 Maja 2025 9 godzin temu, MayonesEXG7 napisał: Ewidentnie przydała by się podstawka, przy takim ulepie z bagażem. Można, by było na białym tle go dać. Gdzieś widziałem, na fb grupach fotki i teraz znajomo pokazał się tutaj. Dobry model. Gratki tak, przydałaby się podstawka ale zbytnio nie mam pomysłu, na konkursie w olsztynie stał na podstawce, na której stoi kv-1 na drugiej mojej galerii, zapraszam również do jej obejrzenia, tak pojawił się na grupach na fb, dziękuję bardzo! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi