Maciej R Napisano Niedziela o 08:05 Share Napisano Niedziela o 08:05 Witam wszystkich. Prezentuję galerię ukończonego już jakiś czas temu modelu Bf-109. Swoje zmagania publikowałem tu: Dla mnie było to pierwsze spotkanie ze skalą 1/48 w lotnictwie. Myślę, że udane. Nie uniknąłem błędów merytorycznych. Chyba najbardziej rażącym jest kolor łopat śmigła. Jest to do poprawy... no ale wolę popracować przy czym nowym. Może kiedyś to zmienię. Na ten moment model ma zdobić moją półkę. Malowanie wzorowane jest na zdjęciu archiwalnym. Jest to jedynie moja interpretacja. Pewnie obarczona błędami. Zdjęcie wykonano na lotnisku pod Pragą. No i zdjęcia samego modelu. W międzyczasie nieco się zakurzył, dlatego widoczne są małe paprochy za które przepraszam. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Niedziela o 08:38 Share Napisano Niedziela o 08:38 Podoba się, brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Niedziela o 11:11 Share Napisano Niedziela o 11:11 Model petarda bardzo przyjemny dla oka. Z 30 lat temu zrobiłem takiego Meśka z Hellera silnie wzorując się pudełkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 11:13 Share Napisano Niedziela o 11:13 Bardzo ładnie, szkoda tylko że nie przemalowałeś łopat śmigła. Ale całość całkiem, OK. Pokaż jeszcze spód . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano Niedziela o 18:34 Share Napisano Niedziela o 18:34 Podoba mi się nienachalne cieniowanie zieleni i brązu. Bardzo dobre wyraźne zdjęcia i zarówno model jak i galeria wysokiej jakości. Brakuje mi tylko zdjęć wnętrza i spodu samolotu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej R Napisano Poniedziałek o 08:33 Autor Share Napisano Poniedziałek o 08:33 Dziękuję za odpowiedzi. Cały czas uczę się fotografować modele. Zdjęcia spodu dorzucę wkrótce. Te co zrobiłem nie były ostre. Muszę spróbować jeszcze raz. Postaram się też złapać coś wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano Poniedziałek o 12:26 Share Napisano Poniedziałek o 12:26 No i bajka,bardzo ładny Kurfurst:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi