smialus Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja (edytowane) Model reklamowany jako seria Gold, a że się trafił w promocji to postanowiłem kupić. Zawsze gdzieś za mną chodził w wersji D. Składał się bez jakiś widocznych problemów. Jedyny mankament to owiewka. Od początku była trafiona na szwie. Napisałem maila do producenta bez jakiś problemów przysłali nową. Po rozpakowaniu i usunięciu szwu okazał się problem identyczny jaki był przy poprzedniej pęknięcie w kilku miejscach. Postanowiłem, że już skleję jak jest, miałem lekką nadzieję że przyciemnienie może trochę załagodzi widoczność pęknięć. Na kilku zdjęciach widać w których miejscach jest pęknięcie. Model malowany MRP, Gunze, Tamiya. Dodatki jakie dałem to żywiczne fotele, dysza i OCP Master. Edytowane 29 Maja przez smialus 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudypiotrek77 Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Świetnie wygląda. Jakbyś wrzucił zdjęcia bez podpisu że to model nikt by się nie zorientował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Bardzo ładny, podoba się bardzo. Jesteś pewien malowania owiewki w całości na jasno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 4 Czerwca Autor Share Napisano 4 Czerwca No miałem gdzieś foto właśnie z tą ramą w takiej konfiguracji, ale po awarii dysku wszystko poszło. Albo tą starą eksperymentalnie tak pomalowałem i chyba ta stara została, już nie pamiętam bo ten model już jakiś czas ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Bardzo ładnie zrobiony i pomalowany F-16 D. Mam malutkie pytanie. Pewny jesteś że te koła podwozia głównego powinny być?! One są od wersji A , B i N. Nie myśl że się przyczepiam. Tak tylko pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 6 Czerwca Autor Share Napisano 6 Czerwca 16 godzin temu, seven up napisał: Bardzo ładnie zrobiony i pomalowany F-16 D. Mam malutkie pytanie. Pewny jesteś że te koła podwozia głównego powinny być?! One są od wersji A , B i N. Nie myśl że się przyczepiam. Tak tylko pytam. Wiesz co pewnie masz rację, ale instrukcja tak wskazywała, nie zagłębiałem się bardziej bo po prostu był to luźny projekt, anten IFF też nie powinno być, mea culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Bardzo fajne zdjęcia modeli F-16. Bardzo ładne modele Falconów. Muszę się za nie wziąć bo kilka kinetycznych F-16 czeka w kolejce :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi