wojt4 Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 Szukam do współpracy modelarzy, którzy radzą sobie z modelami od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek g. Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam A czy możesz powiedzieć jakie modele chcesz budować i w jakiej skali. Ja kiedyś zbudowałem PZL-130 Orlik w 1/48 zajeło mi to ponad 10 miechów ale udało się. zdjęcia tego modelu można zobaczyć na stronie www.fotoski.pl w dziale militaria. Pozdrawiam Jacek G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 zdjęcia tego modelu można zobaczyć na stronie www.fotoski.pl w dziale militaria. Jacek Ty je lepiej pokaz tutaj w galeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek g. Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 Niema sprawy. Wkrótce dodam coś do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 zdjęcia tego modelu można zobaczyć na stronie www.fotoski.pl w dziale militaria. Mi się nie udało niczego zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 to żałuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 o żałuj You don't have permission to access Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 Albo You don't have permission to access /cgi-bin/ on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 wejdz do fotosika odszukaj w galeriach militaria i chyba na 3 stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 A mnie sie pokazuje "Index of" i lista katalogow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 http://jacek01.fotosik.pl/albumy/45116.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 Jest Miodzio Ale to na fotosiku a nie na fotoskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 Szukam do współpracy modelarzy, którzy radzą sobie z modelami od podstaw. Jaki model masz zamiar wykonać Nigdyś zbudowałem na podstawie Planów Modelarskich żaglowiece Mayflover i Pridestancja w 1:50 - 100%, pancernik RICHELIEU w 1:100 - 60% i kadłub TS/S Stefan Batory do pokładu łodziowego - w 1:100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 kadłub TS/S Stefan Batory do pokładu łodziowego - w 1:100. Jedrek pokaz to kurna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) kadłub TS/S Stefan Batory do pokładu łodziowego - w 1:100. Jedrek pokaz to kurna Niestety po modelu ostała się tylko ta fotka (widoczna część kadłubu "na plecach" zasłonieta przez pudła). Kilka dni temu przehandlowałem go za pare stówek. Ps. Stefana sklejałem trzy lata temu, do puki nie zabrałem sie za trucki, a sprzedałem go bo trzeba było zrobić troche miejcsa. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 To kurka wodna... Dobry ten Orlik... Z czego toto jest zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 Jedrus a co to za pudlo na nim lezy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 Jedrus a co to za pudlo na nim lezy ? Grzesiu chciał się pozbyć Snowberry, więc go odkupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 29 Sierpnia 2006 Share Napisano 29 Sierpnia 2006 Grzesiu chciał się pozbyć Snowberry, więc go odkupiłem No wlasnie czytalem o tym i pudlo jakos mi podpadlo. Moja wina bo nie doczytalem postu, ze pare dni temu go sprzedale ps. Jakos w glowie mialem te trzy lata i to pudlo na nim mi nie pasowalo co do daty. O ja glupi Z drugiej strony masz szczescie bo myslalem, ze sie wykrecasz i byloby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjusz10 Napisano 29 Sierpnia 2006 Share Napisano 29 Sierpnia 2006 Cos mi się zdaje ze ten orlik to jest w „Mini Replice” ale chyba nie. Tamten ma ciemniejsze końcówki skrzydeł trochę gorszą kabinę pilota ale podobny. jakie firmy jest model zdaje i sie ze "ArdPol" ale nie jestem pewny Ps.jest super chyba było ciężko przyklejic turbolizatory nie ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojt4 Napisano 13 Września 2006 Autor Share Napisano 13 Września 2006 jacek g. nie odpowiedziałeś czy byłbys gotów zrobic model wojtecz@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 Może nie całkiem od podstaw... http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=27120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi