Havoc821 Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca (edytowane) Edytowane 11 Czerwca przez Havoc821 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Model wygląda zacnie ale więcej fotek by się zdało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Havoc821 Napisano 11 Czerwca Autor Share Napisano 11 Czerwca Tylko zedytuję zdjecia,.bo trochę za dużo ważą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca 2 godziny temu, Havoc821 napisał: Tylko zedytuję zdjecia,.bo trochę za dużo ważą Zedytuj tytuł bo nie wadomo co to za skala i producent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Koszerny zawsze powoduje gęsia skórkę. Ja mam- dawaj więcej foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Elegancko to wszystko wygląda, jedynie nie wiem czy bym zastosował na późnej wersji gąsienice od Merkawy Mk.4, oni dość szybko je zmienili na te późne od Merkawy Mk.3, chyba, ze masz jakieś kwity na to, bo w IDF to się czasem wydaje, że wszystko jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Havoc821 Napisano 11 Czerwca Autor Share Napisano 11 Czerwca 28 minut temu, Barthass napisał: Elegancko to wszystko wygląda, jedynie nie wiem czy bym zastosował na późnej wersji gąsienice od Merkawy Mk.4, oni dość szybko je zmienili na te późne od Merkawy Mk.3, chyba, ze masz jakieś kwity na to, bo w IDF to się czasem wydaje, że wszystko jest możliwe. Wiem, że gasienice powinny być od trójki, ale nigdzie nie mogłem zdobyć ich podczas tej budowy. Dopiero później dorwałem Mastercluba. Kwestia wymiany nie stanowi problemu, więc z czasem doczeka się pasujących "butów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca BB bardzo podobne są te Namery , witam na pokładzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca 11 minut temu, Havoc821 napisał: Kwestia wymiany nie stanowi problemu, więc z czasem doczeka się pasujących "butów". Tak nie do końca Gąsienice od Mk.4 mają inny rozstaw otworów na zęby koła napędowego, stąd koło napędowe zastosowane na wersji Mk.4 ma szerszy i solidniejszy wieniec zębaty, musiałbyś też wymienić koła. Ja bym już to tak zostawił. Mk.3 : Mk.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Havoc821 Napisano 11 Czerwca Autor Share Napisano 11 Czerwca 54 minuty temu, Barthass napisał: Elegancko to wszystko wygląda, jedynie nie wiem czy bym zastosował na późnej wersji gąsienice od Merkawy Mk.4, oni dość szybko je zmienili na te późne od Merkawy Mk.3, chyba, ze masz jakieś kwity na to, bo w IDF to się czasem wydaje, że wszystko jest możliwe. Wiem, że gasienice powinny być od trójki, ale nigdzie nie mogłem zdobyć ich podczas tej budowy. Dopiero później dorwałem Mastercluba. Kwestia wymiany nie stanowi problemu, więc z czasem doczeka się pasujących "butów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Havoc821 Napisano 11 Czerwca Autor Share Napisano 11 Czerwca To żaden problem. Koła napędowe pasujące pod gąski od trójki mam pomalowane i gotowe na podmianę. Obecne są na tulejach tylko wciśnięte, wiec zdjęcie ich nie będzie stanowiło problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca 4 minuty temu, Havoc821 napisał: To żaden problem. Koła napędowe pasujące pod gąski od trójki mam pomalowane i gotowe na podmianę. Obecne są na tulejach tylko wciśnięte, wiec zdjęcie ich nie będzie stanowiło problemu. To wszystko jasne, myślałem, że zamontowany chlapacz i boczny ekran nie pozwolą już ściągnąć koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Havoc821 Napisano 11 Czerwca Autor Share Napisano 11 Czerwca 3 minuty temu, Barthass napisał: To wszystko jasne, myślałem, że zamontowany chlapacz i boczny ekran nie pozwolą już ściągnąć koła. Błotniki zostawiłem na wcisk bo Meng to fajnie rozwiązał, wiec są zdejmowane. Ale to z czasem. Generalnie jestem z niego zadowolony. W zeszłym w roku w Moson złoto nim ugrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca 12 minut temu, Havoc821 napisał: W zeszłym w roku w Moson złoto nim ugrałem. W pełni zasłużone, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Namera jeszcze nie widziałem, bardzo mi sie podoba. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi