Thalgonis Napisano wczoraj o 07:38 Share Napisano wczoraj o 07:38 (edytowane) Hejka, jak już robię jednego półgąsienicowca to można i drugiego Jak zwykle, „niech się mury pną do góry” Edytowane wczoraj o 07:51 przez Thalgonis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu Chętnie popatrzę co tu się nawyprawia, bo kiedyś sam miałem go w planach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Czym planujesz go załadować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 godzin temu Autor Share Napisano 21 godzin temu Nie planowałem… Plandeka i tyle… To malowanie x Luftwaffe, więc może jakieś beczki (mam żywiczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 godzin temu Autor Share Napisano 14 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu (edytowane) 9 godzin temu, Thalgonis napisał: Nie planowałem… Plandeka i tyle… To malowanie x Luftwaffe, więc może jakieś beczki (mam żywiczne) Znasz tą stronę może znajdziesz coś ciekawego ? Mercedes-Benz L4500R Maultier with spoked wheels Panzerserra Bunker http://panzerserra.blogspot.com › ... Edytowane 12 godzin temu przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi