Aleksander z Zalasu Napisano Czwartek o 17:26 Napisano Czwartek o 17:26 6 godzin temu, Sasini napisał: pracuje w blenderze Muszę w końcu zobaczyć tego Blendera., bo widzę że coś można w nim zdziałać. Ja na co dzień pracuję w Siemens NX, kiedyś też trochę w Catia V5. Cytuj
jachud3 Napisano Czwartek o 18:33 Napisano Czwartek o 18:33 NX/Catia a Blender to dwie różne bajki, ja też na co dzień działam w CADach i operowanie w Blenderze wymagało ode mnie przełamania psychicznego schematu i całkowitej zmiany sposobu myślenia o budowaniu obiektu w 3D. Cytuj
Sasini Napisano Czwartek o 18:50 Autor Napisano Czwartek o 18:50 Jak ktoś wywodzi się ze środowiska inżynieryjnego to może mieć lekkie problemy, przez właśnie wypracowane inne podejście do pracy. Jednak Blender ma bardzo przyjemny interfejs (patrząc na programy z jego "rodziny") i jest tyle tutoriali na yt do niego, że na prawdę opanowanie podstaw nie jest jakieś skomplikowane. Cytuj
mysiek13 Napisano Piątek o 08:12 Napisano Piątek o 08:12 czy te zestawy będą dostępne tez w 72? Wyglądają idealnie Cytuj
Sasini Napisano Piątek o 09:19 Autor Napisano Piątek o 09:19 Dziękuję Tak, tylko „chwilę” to zajmie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi