Sasini Napisano 4 Lipca 2025 Share Napisano 4 Lipca 2025 Zgodnie z głosem ludu informuję o starcie sprzedaży konwersji Miga-29A. Zestaw wzbogacony bo elementy fototrafione. Skala - 1/48, dedykowane do Miga-29 GWH, cena - 60zł Zamówienia proszę składać w wiadomościach prywatnych. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 4 Lipca 2025 Share Napisano 4 Lipca 2025 Dzięki Ci, bo właśnie mi chodziło po głowie, żeby sobie zrobić naszego w trochę bardziej współczenym wydaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan kawecki Napisano 5 Lipca 2025 Share Napisano 5 Lipca 2025 Ile ja na to czekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 5 Lipca 2025 Share Napisano 5 Lipca 2025 Ale jednego, dość znaczącego elementu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 7 Lipca 2025 Autor Share Napisano 7 Lipca 2025 Już nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 30 Kwietnia Autor Share Napisano 30 Kwietnia Miło jest mieć możliwość wrzucenia czegoś nowego w ten wątek. Długo na to czekałam... Mała zajaweczka tematu, który mnie totalnie ekscytuje i bardzo się cieszę, że wreszcie znalazła się przestrzeń na jego realizację. Oczywiście prace jeszcze nie są zakończone, jest jeszcze sporo do zrobienia. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bethor Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja To cały kokpit do naszych (po "modernizacji") dwudziestych dziewiątych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja 2 godziny temu, Bethor napisał: To cały kokpit do naszych (po "modernizacji") dwudziestych dziewiątych? Po i przed modernizacją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja A w 72 takie dodatki planujesz? Do modelu Trumpetera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja 2 godziny temu, Fixer napisał: A w 72 takie dodatki planujesz? Do modelu Trumpetera. Generalnie plan jest na skale 1/32, 1/48 i 1/72. Pierwsza wyjdzie w 32 bo daje największe możliwości detalu. Firmy które biorę pod uwagę to Trumpeter i GWH. Zestawy będą w dwóch opcjach, dla Mińska i dla Malborka. W każdym poza kokpitem, będzie też fotel, kalki i blaszki. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja (edytowane) 7 godzin temu, Sasini napisał: Generalnie plan jest na skale 1/32, 1/48 i 1/72. Pierwsza wyjdzie w 32 bo daje największe możliwości detalu. Firmy które biorę pod uwagę to Trumpeter i GWH. Zestawy będą w dwóch opcjach, dla Mińska i dla Malborka. W każdym poza kokpitem, będzie też fotel, kalki i blaszki. Rozumiem że wcześniej wydane elementy waloryzacyjne zostaną także przeskalowane na 1:32 aby można było wykonać wersję po modernizacji w tejże skali? Edytowane 2 Maja przez Tazman79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi