Mikey Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 no wpisz w google picasa i już. Z tego co pamiętam trzeba ściągnąć bo programik pełni także funkcje edytora zdjęć, albumu na komputerze, bez łączenia się z internetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 jak by ktoś był tak dobry i powiedział mi gdzie w tej ciężarówce jest hamulec zasadniczy byłbym bardzo wdzięczny. Choidzi ci o zawór hamulca zasadniczego Tuż pod pedałem hamulca na lewo od pedału gazu, a na prawo od pedału sprzęgła - czyli tak jak w wiekszości samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 4 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2008 tornado miałem na myśli gdzie to w modelu zrobić czy jest to jakaś osobna część czy gdzieś do silnika przymocowana bo kabelki chciałbym do tego przymocować chodzi o część numer 4 Nie chodzi mi o pedał bo to wiadomo że w kabinie ,a tak nawiasem mówiąc do kabiny też powinny jakieś kabelki iść co nie ? Jak by mi mógł ktoś napisać gdzie mniej więcej ten element się znajduje w ramie pojazdu nr.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 marcinfire Z góry dzięki za materiały . Co do fotek, popełnię je w poniedziałek jak się uda, co do dokumentacji, dziś zajechałem po drodze (miasto tak jest rozkopane, że i tak musiałem tamtędy jechać hehehe) na wydz. techniczny i generalnie o wszystkim by mi dali, tylko nie o tego typu drabinie, ale... podobno jest jeden człowiek, który ma takież stare dokumentacje, postaram się do niego dotrzeć, być może coś ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2009 Oj fu ile tu kurzu dawno tu nic nie dawałem ale to nie znaczy że prace stoją wręcz przeciwnie . Rama sklejona troszkę kabelków i czeka na malowanie na czarny matt chyba że lepszy będzie połysk co sadzicie ? Oraz kilka części które udało mi się zrobić kabina w której dorobiłem gumy wokół drzwi ,troszkę zwaloryzowany silnik (to początek dopiero) ,oraz kosz przygotowany do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Rama sklejona troszkę kabelków i czeka na malowanie na czarny matt chyba że lepszy będzie połysk co sadzicie ? Bardziej by pasował matt, według mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Wydaje mi się, że matt nie bd najlepszy. Ja bym dał satin, bądź półmat. Czym się różnią nie pytaj bo nie wiem Ale chyba są bardzo podobne, tylko inaczej się zwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2009 Zderzak Problem tkwi w tym że w ramie są kabelki a pomalowanie ich połyskiem raczej by nie pasowało choć widziałem coś takiego w us truckach ,Satinu niestety nie mam choć byłby dobry ,więc rama będzie na matt a koła na połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Tak rama musi być na mat a koła w połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 janex Tak dokładnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Oczywiście czarne Ja popełniłem błąd w moim i ramę pomalowałem na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 janex Ale za to ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Wielkie dzieki, w następnych strażakach już tego błędu nie popełnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 W końcu przeleciałem ramę aerografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Ciemno trochę ,ale raczej Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Wszystko gites tylko trochę zbyt matowe te felgi (to tylko moje zdanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 raben Felgi będą pomalowane lakierem błyszczącym więc będą się świecić . Wiem że fotka kijowa postaram się lepszą z robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 I git. Na pewno poprawi to wygląd kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 9 Lutego 2009 Autor Share Napisano 9 Lutego 2009 Pomalowałem koła sidoluxem i się błyszczą ale jakoś tak słabo czy danie 2 warstwy coś pomoże ? Na jaki kolor mam pomalować ten silnik na czerwony czy zielony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi