ZIO BY NAITT Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Heh , daję sobie jeszcze jeden/dwa dni warsztatu - muszę jeszcze pomalować linki i uzupełnić je przy ogonie . Dzisiaj skończyłem kleić resztę fototrawionego badziewia , oraz zrobiłem na gotowo kolektor wydechowy , obrotnicę z Levisami i koła . PS. A w kokardach tkwi właśnie cały smaczek - niby francuski a jednak polski Już sobie obiecałem , że A2 otrzyma znaki Litwy Środkowej - ot też taka ciekawostka . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Dobry ten francuz bo polski! Fajnie, bo robi się tłoczno wśród "poloników" na konkursie. Będzie ciekawie Czekam na galerię Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Kolejny bardzo ładny model w Twoim wykonaniu p.s ZIO sprawdź PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Super, również mam zagwozdkę na kogo głosować, chciałbym na wszystkich, ale się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2009 No to zapraszam do galerii : viewtopic.php?p=218641#218641 Jedna fotka na zachętę : PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARIUSZ111 Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 model śliczny, proszę o bliższą informację jak robić linki oraz zdjęcie w przybliżeniu jak zrobione jest olinowanie, proszę też o zdjęcie silnika w przybliżeniu, jeśli mogę poprosić, sklejam ten model, nie będzie tak profesjonalnie sklejony jak Twój ale chce żeby był przynajmniej przyzwoicie sklejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Rewelacja, czym i jaką techniką malowałeś linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekK Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 Hej klondike! Choć pytanie nie do mnie - jeśli to naciągi z żyłki, to malowałem u siebie takie czarnym cienkim pisakiem. Takim do opisywania płyt CD. Schnie po kilku sekundach, nie chlapie ;) Przeciągasz delikatnie po żyłce i.. już ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi