TomaszDudek Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 mroko94 mój błąd zapomniałem dać . i ? miało być masz aero ? Pamiętam że w bradleju... Jeśli chodzi o kółkownik to ma zastosowanie tylko przy aero. Barthass Jasne że się da ale ja jestem leniwy i mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Ja mam taki patent na malowanie bandaży kół pędzlem: Bierzesz pomalowane kolorem kamo koło i nasadzasz je na jakiś prosty patyk (najlepiej wiertło) i wkręcasz patyk do wkrętaki i na wolnych obrotach tylko przykładasz pędzel z czarną farbą do bandaża i się "samo maluje" idealne koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 No w moich kółeczkach się to nie przyjmie, bo w środku sa poly capy, ale to nic dzięki za propozycje poza tym widzicie że bandaże są dosyć równo (chyba) pomalowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 bierzesz czarną Pactre delikatnie dotykasz pędzlem ( z Pactrą) powierzchnie wody a potem tylko dotykasz bandaż, w ten sposób woda z farba rozpłynie sie dokładnie dookoła patent stary jak świat i skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 patent stary jak świat i skuteczny Stary i dobry - próbowałem, ale przy tych kołach to niemożliwe, bo mają za bardzo płaską i lubi wlać się nie tam gdzie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2008 No żeby temat wrócił na 1 strone pokaże 1 zdjęcie I mam pytanie czy widać że już jest białe? I czy widać że to 6 warstw białej farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 Coś widać, ja na Twoim miejscu (nie mając aero) postarałbym się o farbę podkładową w aerozolu. Ja mam taką z Cytadeli - białą i szczerze mówiąc, jak robię wnętrza, które i tak później brudzę i przecieram, za to efekt jest świetny, a biała farba rozprowaczona równomiernie. Pozdrawiam i dalej, będę obserwował i kibicował, bo jestem fanem Brada Jak będziesz się wybierał do E-ga to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2008 Jak będziesz się wybierał do E-ga to daj znać Oj teraz to chyba dopiero za 2 miesiące... postarałbym się o farbę podkładową w aerozolu Dobra tam to wnętrze którego i tak nie będzie widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2008 Nie bijcie To pierwsza figurka w moim życiu Zdjęcia trochę niewyraźne, no ale za duże to to nie jest... Najlżej jak się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 Zmyj mu twarz i spróbuj ponownie... Nie przesadzaj z zarostem, bo gościu wygląda jakby się przez rok nie golił! Ogólnie jak na pierwszą figurkę jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2008 Amerykańców nie znasz, dobra zmywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 Tylko nie maluj słuchawek na kolor skóry bo, to wyglądało jakby mu się skóra naciągała... Spróbuj mu zrobić rumieńce na policzkach - może to nie będzie poprawne ale dodaje figurkom "klimatu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 Nie bijcieTo pierwsza figurka w moim życiu Bosze... co mu się stało Chyba chory jest, taki blady, może to anemia ?? Tak na serio to ja bym go nie umieszczał na modelu, najlepiej przećwiczyć i pomalować kilka, lub kilkanaście figurek, a potem jak się już umie to umiescić figuranta na modelu. Malowanie figurek to nie moja dziedzina, nie umiem nie umiałem i wątpię czy będę umieć je malować ale może Tobie się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2008 Trochę chyba za wąsko poszły te słuchawki, twarz zmyta... hehe Teraz gdy farba na ryjku schnie porobię coś we wnętrzu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 porobię coś we wnętrzu.... Czekamy na postępy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2008 Tak na serio to ja bym go nie umieszczał na modelu Jestem otwarty na propozyjce czyli właz zamykamy, a figurka na poligon doświadczalny, nie będzie jej i tyle O! porobię coś we wnętrzu.... Czekamy na postępy... Ja też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2008 Miałem sen, piękny sen, a po tym snie tył Bradleya wygląda tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Ok wyglada niezle, tylko troche za intensywne, przetrzyj bardziej,, tak zeby zacieki byly bardziej delikatne, a takze miejsca na kadlubie pomiedzy nimi do czysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2008 To jeszcze nie koniec, tak na próbę zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Ładnie ten tył zrobiłeś, a ja mam pytanko, kiedy pokażesz Su-22? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2008 a ja mam pytanko, kiedy pokażesz Su-22? Tutaj? Tu nie mogę, a po za tym brzydko wyszła - strasznie brudna Małe zdjęcie Próbowałem bardziej rozmyć zacieki, ale nie wyszło bo to juz zaschło No nic będzie musiał z tym tak żyć... Nie gniewacie sie nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 na poprzedniej focie widać że nie zaszpachlowałeś góry dokładnie No nic będzie musiał z tym tak żyć... albo po brudzeniu powiesz że wszystko udało Ci sie zamaskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 albo po brudzeniu powiesz że wszystko udało Ci sie zamaskować A jak myślisz dlaczego tak go pobrudziłem? Bo wash był za słaby yy tzn. za mocny I love Sarnie Żniwo Teraz najgorsze, całe wnętrze na... Biało! A Academy jak na złość zrobił elementy wnętrza na brązowo! Grrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Nie jestem specem w tym temacie ale to które widziałem i z przesłuchań kolegi wynika , że wnętrze Bradleya jest takie zielonkawe a nie białe. Chyba, że różnie bywa z malowaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 Ja zrobię na biało, choć jest zielonkawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi