dweler Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 lol,niezle.co to z tego wyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 Prace trwaja, powoli z doskoku jak czs pozwoli. Brudze podloze, pamietajac ze taki smiglowiec robi niezly bajzel jak jest w zawisie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 swietny pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 kurcze naprawdę super to wygląda Jak zawiśnie nad tym Blackhawk z ekipą to już full odjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Pomysł świetny, diorama teraz wspaniale śię prezentuje a co dopiero ze śmigłowcem . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koks Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Wygląda świetnie, tylko taka mała sugestia: trawka też mogłaby się wygiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Znów karzesz nam czekać w nieskończoność zlituj się Adaś Jestem bardzo ciekawy jak wyjdzie podwieszenie heli na linach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 Bedzie jeden to z najdluzszych moich projektow. Mam go juz powoli dosc, ale brne dalej. Foty i ustawienie na szybko. Jestem w trakcie malowania figurantow, liny zrobione (grube i jak na razie zbyt proste, ale na cienszych drutacj nie chcial stac). Beda one wchodzily w podstawke, a na powierzchni plaskiej dodam zwiniete kawalki tej samej liny polaczone z glowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Super to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 no niezle,dajesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Brnij brnij bo warto MVP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Nie no to jest super w życiu czegoś takiego nie widziłem czekam na efekt końcowy.I od teraz jestem twoim fanem od dawna marzyłem żeby zobaczyć cos tak pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 20 Marca 2009 Autor Share Napisano 20 Marca 2009 Projekt zakonczony, zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi